“HOBITE, BOG TE OBELEŽIO!” Tamara Đurić pokopala Jovanu Jeremić – mešaš babe i žabe, IMAŠ DEVIJACIJU MOZGA!

 “HOBITE, BOG TE OBELEŽIO!” Tamara Đurić pokopala Jovanu Jeremić – mešaš babe i žabe, IMAŠ DEVIJACIJU MOZGA!

Foto: Youtube Printscreen/Novo jutro/Tv Pink Printscreen

Rat između starlete Tamare Đurić i voditeljke Jovane Jeremić traje već mesecima i pitanje je da li će se uopšte završiti. Ovog puta voditeljka “Pinka” izazvala je velike kontroverze svojim izjavama o Kosovu i Metohiji, na koje nije ostala imuna ni starleta.

Đurićeva je vidno izrevoltirana voditeljkim  tvrdnjama sasula brojne uvrede na račun Jeremićeve.

Tamara Đurić
Foto: Srbija Danas

– Glupačo ne mešaj babe i žabe. Lupila si glupost, nešto si čula, pa si mislila da ćes ispasti pametna i obezvrediti ljude koji su možda morali da prodaju jer su imali dva puta! Da prodaju ili da poklone. Da li si ikada bila na Kosovu? Sigurna sam da nisi. Tebe Bog niko nije slučajno obeležio da ostaneš jedini primerak hobita savremenog doba. Umesto što još dublje toneš u sopstveni izmet, izvini se ljudima i zamoli ih za oproštaj. Dobri su to ljudi, razumeće tvoju devijaciju mozga – brutalno je odbrusila Tamara na svom Instagramu.

Tamara Đurić
Foto: Instagram Printscreen/tamarastar89

Jovana tvrdi da je Tamarine opaske ni malo ne dotiču, a u izjavi za Kurir je istakla da Đurićeva nema kredibiltet da joj bilo šta kaže, pa je samim tim ni malo ne dotiču njene izjave.

– Ja zaista nju neću više da komentarišem. Da joj dajem na popularnosti i važnosti. Želim joj sve najbolje u životu. Ona kad joj manjka partnerove pažnje, uhvati se za mene. Bolje joj da vodi ljubav nego rat, evo ja upravo vodim ljubav, a vi me prekidate. Ona nema kredibilitet da priča o bilo čemu, jer nista nije skućila sama, a između ostalog je i starleta. Nisu sve starlete takve, neke i imaju kredibiltet – istakla je Jeremićeva za Kurir.

Jovana Jeremić
Foto: Srbija Danas

Podsetimo, kako je voditeljka “Pinka” istakla, mediji su isekli njenu izjavu, te je shvaćena pogrešno.