HITNO U BOLNICU – Anđela ima zdravstveni problem koji može ostaviti OZBILJNE POSLEDICE! Snimak iz paba uplašio sve

 HITNO U BOLNICU – Anđela ima zdravstveni problem koji može ostaviti OZBILJNE POSLEDICE! Snimak iz paba uplašio sve

tv pink printscreen

Ljubavnici Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić razgovarali su u pabu, kada je Slavnić pitao svoju dragu zašto su joj porasle grudi.

– Treba da dobiješ? – pitao je Zvezdan.

– Ma gde, bre. Prošlo mi je pre 10 dana, više ne znam ni kad dobijam. Dobila sam posle 15 dana, verovatno ću sad opet dobiti za koji dan. Što pitaš? Zbog grudi? – odgovorila mu je ona.

– Porasle su. Od čega? – opet je nastavio previše da pita zadrugar.

– Od s**sa – rekla je Anđela kao iz topa.

– Od s**sa, to si rekla? Mislio sam da je od hrane, ali dobro. Al’ si se opustila, nisam očekivao da ćeš da mi kažeš od s**sa – u čudu joj je poručio Slavnić.

Česti dobitak menstrualnog ciklusa može biti ozbiljan problem. Ukoliko se dogodi da dva puta u istom mesecu dobijete ciklus potrebno je da se hitno javite vašem ginekologu.

anđela đuričić
Foto: youtube printscreen/zadruga official

Česte menstruacije kao posledica hormonske neravnoteže

Moguće je da ranije krvarenje ili sitno krvarenje između dve menstruacije bude samo jednokratna nepravilnost. Ipak, ako je ovo često savet je da se konsultujemo sa stručnjakom. Preuranjena menstruacija može ukazivati na hormonski disbalans u lučenju estrogena, progesterona ili testosterona.

Sindrom policističnih jajnika čest je povod za neregularno krvarenje. Sindrom policističnih jajnika pogađa žene u reproduktivnom periodu i nekada može biti faktor rizika za nastanak dijabetesa tipa 2, visokog krvnog pritiska.

S obzirom da je stanje ovakvo, kako je Anđela otkrila, trebalo bi da je izvedu kod lekara i ukažu pomoć.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.