HITNO JOJ IZVAĐENI SILIKONI – Glumica se hvalila bujnim poprsjem, a ubzo USLEDIO PAKAO, trpela nesnosne BOLOVE

 HITNO JOJ IZVAĐENI SILIKONI – Glumica se hvalila bujnim poprsjem, a ubzo USLEDIO PAKAO, trpela nesnosne BOLOVE

Foto: Instagram printscreen/heatherrelizabethh

I dok su pre dve decenije estetske korekcije pre bile izuzetak nego pravilo, danas važi potpuno obrnuto, te malo koja javna ličnost može da se pohvali činjenicom da ništa nije radila na licu ili telu hirurškim putem.

Upravo zbog toga je slučaj glumice Heder Moris posebno interesantan.

Naime, Amerikanka koju je i domaća publika zavolela zbog uloge Britani Pirs u seriji “Gli”, istakla se podjednako kao glumica, pevačica i plesačica, s obzirom na to da ovaj TV format stavlja akcenat na sve tri spomenute umetnosti.

Nije prošlo mnogo vremena otkad se lansirala među osobe o kojima holivudski portali neprestano pišu, te je Heder ubrzo postala rado viđen gost na prestižnim žurkama i manifestacijama, a okruženost pripadnicama svetskog džet-seta koje mogu da se pohvale bujnim oblinama uticala je na to da i ona ode pod nož.

Hederova je hirurškim putem uvećala grudi, te je sa mnogo više samopouzdanja nego pre pozirala pred fotografima, ali se problem pojavio ubrzo nakon što se vratila onome što najbolje radi – glumi i plesu. Zahtevne koreografije koje je izvodila na setu nisu išle ruku pod ruku sa silikonskim implantima, te su se javili nesnosni bolovi.

– Silikoni su bili stvar koju sam mislila da želim kada sam bila mlađa, ali sada to nije slučaj. Nije lako biti izuzetno aktivan kada imaš takvu vrstu stranog tela u sebi, pa su me grudi veoma često bolele. Nisam mogla da se pomirim sa tim da svakodnevno trpim bolove, pa sam prelomila i donela odluku da se rešim silikona – ispričala je glumica svojevremeno.