HITNA OPERACIJA – Našoj glumici DIJAGNOSTIKOVAN KANCER: Otkriveni detalji intervencije i njene BORBE

 HITNA OPERACIJA – Našoj glumici DIJAGNOSTIKOVAN KANCER: Otkriveni detalji intervencije i njene BORBE

Glumica Mina Lazarević pre nekoliko godina priznala je o bolesti koja joj se desila.

Mini je pre nekoliko godina dijagnostikovan kancer, nakon čega joj je izvađena štitna žlezda, a sada je javno otkrila detalje borbe. 

Na svu sreću, Mina je iz borbe sa opakom bolešću izašla kao pobednik, pa je podelila sa svima kako je sve izgledalo. 

– Svako ima slabu tačku, ne postoji neko ko je nema. Ja sam ekstrovertna osoba, ne gutam, ne čuvam stres u sebi, imam potrebu sve to da izbacim. Čini mi se da sam posle svega toga osećala potrebu da treba sa svojim okruženjem da podelim slušajte svoje telo, nemojte da ignorišete neke signale koje vam daje, jer te svakodnevnica melje. Malo je vremena da ga posvetiš sebi i provedeš vreme sa sobom – rekla je glumica, a prenosi “Svet”.

 Ignorisala sam signale koje mi je telo davalo, to nema veze sa zdravstvenom neprosvešćenosti i nemogućnosti da se to reši. Nažalost nasledila sam osobinu svoje bake i majke da su mi svi moji bližnji važniji od mene same. Na kraju dođe vreme da moraš nešto da preduzmeš. U prvom momentu nisam znala da se tu nešto dešava i da moram na operaciju, čak sam planirala da nastavim da igram predstave. U pitanju je bila štitna žlezda. Međutim kad je stigao nalaz, morala sam na još jednu operaciju, jer je bio maligan. Nakon saznanja sam otišla u kola da se isplačem jer obično tako ide. U tim trenucima krenu neke misli neizdrživo da ti naviru i ne možeš sebe da smiriš. Kreneš da razmišljaš o deci i o svim stavkama koje treba da središ – izjavila je, a da je zdravstveno stanje Mine Lazarević ozbiljno narušeno ona je neko vreme krila od porodice.

– Dešavalo mi se to da se toliko trudim da se ne vidi da sam operisana da me ni deca ne razumeju, govorili su mi zašto sam stalno smorena. Onda sam ih stavila ispred sebe i rekla, mama se operisala, ali će biti okej. Možda ću biti umorna, možda ću biti neraspoložena, ali morate da me razumete. Ne treba ići u krajnost i sve kriti od dece, ali isto tako verujem da ne treba ni da ih opeterećujete kad su mali nepotrebnim detaljima, ali im treba objasniti na njihov način da razumeju kroz šta prolazite – otvorila je dušu glumica koja je brzo završila na operacionom stolu, posle čega joj je izvađena cela štitna žlezda. Tu su krenule nove brige za glumicu, s obzirom na to godinu dana nije mogla neometano da govori.