HITNA OPERACIJA: Goga Sekulić ne može da izdrži, trpi UŽASNE BOLOVE!

 HITNA OPERACIJA: Goga Sekulić ne može da izdrži, trpi UŽASNE BOLOVE!

Foto: Srbija Danas

Pevačica Goga Sekulić primorana je da povede računa o zdravlju. Kako oseća probleme zbog veličine i težine grudi, odlučila se na veliki korak uklanjanja implanta. Operaciju je zakazala za kraj januara.

Kako ona kaže, više ne želi da ima veće grudi od starlete Soraje Vučelić.

– Jednom sam srela Soraju kod zajedničkog doktora, pa nam je merio obim grudi. Rekao mi je da imam veće grudi od nje – kaže pevačica, ne želeći da otkrije koliko kubika silikona ima u grudima.

Goga Sekulić
Foto: Youtube Printscreen/AmiG Show

– To nije važno, ja sam visoka i smatram da za moju visinu i kilažu nemam ni prevelike, a ni premale grudi. Ipak, rešila sam da izvadim implantate. Moram to da uradim jer me mnogo bole leđa. Operisaću se u Beogradu. Doći će iz Grčke jedan doktor da me operiše. Taj zahvat nije jednostavan i oporavak traje dugo. Doktori kažu da je najbolje da to uradim zimi – rekla je ona.

Dok čeka intervenciju, pevačica priznaje i šta je sve na sebi korigovala.

– Grudi sam radila iako nije bilo potrebe za tim. Imala sam dobre prirodne grudi, ali eto, drugarice su se operisale jer nisu bile zadovoljne veličinom, pa sam im se i ja pridružila. To je bilo pre desetak godina, zato je došlo vreme i da ih promenim, a usput i da ih smanjim. Stavljala sam hijaluron u usne i ubrizgala sam botoks u lice, ali malo. Smatram da bi svi trebalo neke sitne stvari na sebi da doteraju – bila je iskrena  Goga.