HITAN APEL POLICIJE! Ovo je Robert koji se sumnjiči da je na SVIREP NAČIN ubio ženu – ako ste videli OVAJ AUTO, odmah pozovite 192 (FOTO)

 HITAN APEL POLICIJE! Ovo je Robert koji se sumnjiči da je na SVIREP NAČIN ubio ženu – ako ste videli OVAJ AUTO, odmah pozovite 192 (FOTO)

Foto: Facebook

Policija apeluje na građane koji na ulici primete crveni “pežo 307” registarskih oznaka SU 129-ZM da se što pre jave na broj 192.

Sumnja se da je starijim modelom tog vozila pobegao Robert Velimirović koji je danas oko 14 sati nožem svirepo ubio bivšu suprugu u subotičkom naselju Ker.

Robert Velimirović osumnjičen je da je danas oko 14 sati u subotičkom naselju Ker nožem ubio bivšu suprugu (54) naočigled njene majke.

Nesrećna žena odmah je podlegla povredama, a osumnjičeni za zločin je pobegao i za njim policija intenzivno traga.

Tragedija se dogodila u domu porodice Dondolović u Ulici Sergeja Jesenjina gde je žena stanovala sa majkom. Bivši muž, od koga je razvedena već godinama, došao je na vrata oko 14 sati.

– Majka nesrećne žene je otvorila vrata i pustila bivšeg zeta u kuću. Verovatno je mislila da hoće da se pomiri sa ženom. Šta se desilo, to samo oni znaju. Ona verovatno nije htela da razgovara o pomirenju i on je nasrnuo na nju. Izbo ju je nožem pred majčinim očima. Bila je divno biće. Sa svakim bi popričala i lepo se pozdravila. Vratila se kod majke posle razvoda. Ima divnu ćerku, koja je sada u Engleskoj. Jadna majka, šta je dočekala – priča komšinica.

U Subotici su od 14 sati bili zatvoreni delovi grada kroz koje je ubica mogao da pokuša da pobegne. Kontrolisana su vozila i obilažena mesta na kojima bi ubica eventualno mogao da se krije.