HIDŽAMA, MENJANJE KRVNE PLAZME, OBROK OD VATE I SOKA… Bizarni tretmani kojima se podvrgavaju poznati

 HIDŽAMA, MENJANJE KRVNE PLAZME, OBROK OD VATE I SOKA… Bizarni tretmani kojima se podvrgavaju poznati

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 80

Poznate ličnosti često, nezadovoljne svojim fizičkim izgledom, podvrgnu se estetskim korekcijama ili tretmanima koji ih čine mlađim i lepšim.

Iako su žene poznate po tome da večno tragaju za eliksirom mladosti, raznim metodama u poboljšanju izgleda pribegavaju i muškarci.

Majkl Džekson
Foto: Profimedia

Jedan od najpoznatijih pevača svih vremena, Majkl Džekson, rekorder je kada su ovakvi zahvati u pitanju. “Kralj popa” imao je čak sto estetskih korekcija, a prvi put je otišao “pod nož” 1979. godine! Nakon toga je, mnogi tvrde, postao zavisnik od intervencija. Najbizarniji zahvat koji je uradio bio je izbeljivanje kože.

Javne ličnosti našeg prostora, za sada, nisu otišle ovako daleko, ali neki od njih pribegavaju, sve češće, veoma čudnim i neprijatnim tretmanima.

Ana-Nikolić
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Pevačica Ana Nikolić važi za fatalnu damu od kada se pojavila na javnoj sceni. Pohvalila se da je za mladalački izgled kože lica zadužena njena sopstvena krv, koju redovno ubrizgava u lice. Ona nije jedina koja na javnoj sceni pribegava ovoj terapiji, poznatoj kao PRP tretman podmlađivanja vlastotom krvnom plazmom.

Lepa-Brena
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Ovom tretmanu podvrgle su se i Suzana Mančić, Lepa Brena, ali i najpoznatija starleta na svetu, Kim Kardašijan.

Mnoge poznate ličnosti iz sveta muzike, sporta, glume i ostalih sfera isprobale su tretman poznat kao „hidžama“ koji predstavlja metodu lokalnog puštanja krvi, kako bi na taj način eliminisali toksični sadržaj potkožnog tkiva.

Ljupka Stević

Foto: Srbija Danas

Ljupka Stević ceo proces objavila je na Instagram profilu i dok je jedan deo njenih pratilaca veoma zaiterseovala ova metoda, drugi su bili zgroženi.

Darko Lazić
Foto: Srbija Danas

Posle brojnih skandala koji su ga zadesili, pevač Darko Lazić rešio je da se podvrgne intervenciji, kojom su pre njega, mnoge poznate ličnosti pokušale da reše problem sa zavisnosti. On je promenio krv u Švajcarskoj, a kako se pričalo i navodilo, za ovu intervenciju izdvojio je 25 hiljada evra.

U borbi sa kilogramima pozante ličnosti pribegavaju raznim metodama i estetskim zahvatima, a mnoge menekenke koriste bizarnu dijetu kako se ne bi ugojile – jedu vatu natopljenu sokom.

Stoja
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Kako bi se rešili viška kilograma Tanja Savić, Ana Nikolić, Stoja, Toni Cetinski i mnogi drugi podvrgli su se usisavanju sala na određenoj regiji, a Danijela Vranić je uradila liposukciju celog tela zbog čega je na operacionom stolu provela čak sedam sati.

indi
Foto: Srbija Danas

Sa druge strane, oni malo hrabriji zbog kilaže su išli i pod nož kako bi „podrezali“ želudac. Želudac su smanjili Indira Aradinović Indi i Darko Lazić, čiji je otac Milan preminuo nakon ove operacije. Kolega pevač  Sloba Vasić ugradio je balon u želudac.

Tamara-Đurić
Foto: Srbija Danas

Starlete Ana Korać, Tamara Đurić i pevačica Mina Kostić neke su od dama koje su odstranile takozvana slobodna rebra kao bi drastično smanjile obim struka. Mina je inače stavila silikone u listove, usne, pa čak i mišiće na rukama.

Ceca Ražnatović
Foto: Srbija Danas

Kako bi njihove obline bile što privlačnije Neda Ukraden i Svetlana Ceca Ražnatović ugradile su silikoske implante u zadnjice, dok su Maja Berović i starleta Tamara Đurić u zadnjice ubrizgavale filere, a zbog alergijske reakcije „kraljici silikona“ život je visio o koncu.