“HAJDE DA SE SLIKAMO DA IMAMO ZA INSTAGRAM, AKO UMRE NEKO OD NAS” Jezive reči monstruma samo par dana pre krvavog pira

 “HAJDE DA SE SLIKAMO DA IMAMO ZA INSTAGRAM, AKO UMRE NEKO OD NAS” Jezive reči monstruma samo par dana pre krvavog pira

Foto Twitter Printscreen Apokalipstick, Facebook

Nermin Sulejmanović ubio je nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović u vikendici u prenosu uživo na društvenim mrežama, a potom oca i sina Džengiza i Denisa Ondera koje je poznavao od ranije i sa kojima je bio u sudskom sporu.

Bosnu i Hercegovinu zavila je u crno velika tragedija koja se desila u Gradačcu, a kojoj je svedočilo oko 15.000 ljudi koji su pratili kako monstrum Nermin Sulejmanović snima ubistvo svoje nevenčane supruge uživo na Instagramu dok njegovo devetomesečno dete plače u lokvi krvi.

On je nakon toga, prema dosadašnjim saznanjima iz istrage, seo u svoj automobil i krenuo prema centru Gradačca, s namerom da nastavi sa svojom, kasnije će se ispostaviti, krvavom osvetom.

Ušao je u kafić krvav, go do pasa sa pištoljem u ruci i razgledao. Deca se uplašila počela da vrište kad su ga takvog ugledala. Valjda nije našao koga je tu tražio i izašao je – priča na početku razgovora sagovornica iz Gradačca.

– Meni je pre nekoliko dana kad sam ga srela rekao “Hajde da se slikamo da imamo za instagram, ako umre neko od nas”. Meni je to sad ostalo u glavi… Verujte mi, znam puno ljudi, ali ovakav mozak i glavu nikad nisam srela. Iza svake njegove reči uvek stoji nešto. Svaku svoju bivšu je tukao. Nizamu varao okolo, a ona sve opraštala… Govorila je “Biće on dobar, samo da se malo sabere”. Eto prijavila ga, ali je povukla tu prijavu jer je videla da nema ko da je zaštiti – između ostalog, ispričala je sagovornica Senzacije.

Ona dodaje i da je svaku svoju bivšu devojku tukao, a majku često maltretirao.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *