GROBARI BOJKOTUJU MEČ SA TSC-OM! Saopštenje najvatrenijih navijači Partizana

Foto: MNPress

Fudbaleri Partizana u sredu od 14 časova dočekuju TSC u utakmici trećeg kola plej-ofa Superligi, a duelu neće prisustvovati najvatreniji navijači kluba iz Humske.

“Grobari” su se oglasili saopštenjem.

– Želimo da iskažemo nezadovoljstvo povodom užasnog termina odigravanja prvenstvene utakmice između Partizana i TSC-a iz Bačke Topole kao i povodom sve češćih termina koji se ne igraju za publiku i navijače već za potrebe televizije Arena Sport. Odredba Fudbalskog saveza je da svaki superligaški stadion mora da ima reflektore i apsolutno je apsurdno da bilo koji klub u tom slučaju igra svoje utakmice radnim danom u 14č.

– Krajnje drzak i bezobrazan termin zadat isključivo u cilju teranja i ovo malo publike sa srpskih stadiona! Zbog toga se Grobari neće pojaviti na ovoj utakmici, i time poručujemo svima da nećemo tolerisati ovakve “ispade” i stvari koje nisu u interesu ni jednog kluba, kao niti jednog jedinog iskrenog navijača u našoj zemlji. Fudbal se igra za publiku i pune stadione, a ne pune džepove i programske šeme! – stoji u saopštenju Južne tribine.