GREBAĆE NA KAPIJU! Produkcija dogovorila ULAZAK sa BIVŠIM DEČKOM Uroša Ćertića?! Stigla i POTVRDA!

 GREBAĆE NA KAPIJU! Produkcija dogovorila ULAZAK sa BIVŠIM DEČKOM Uroša Ćertića?! Stigla i POTVRDA!

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Otkako je ušao u šestu sezonu rijalitija Zadruga, o Urošu Ćertiću kruže priče da voli muški pol, međutim, on se svim silama trudi da dokaže da je naklonjen isključivo pripadnicama lepšeg pola. 

Od kada je ušao u šestu sezonu Zadruge, njegovi cimeri su ga nebrojeno mnogo puta nazivali homoseksualcem, tvrdeći da imaju dokaze i da znaju s kim je sve bio u spoljnom svetu. On bi svaki put isticao da to nije istina, te da je uvek bio samo sa ženama, i to prelepim, uspešnim, poznatim i slavnim. Međutim, kako piše Rijaliti plus, čini se da će se za njega sve promeniti kada se u Belu kuću useli onaj s kojim je navodno bio u intimnoj vezi. 

Uroš Ćertić
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić


– U Zadrugu uskoro ulazi Urošev bivši partner s kojim je imao kratkotrajnu, ali burnu s*ksualnu vezu. Iako su je krili od očiju javnosti, a kada bi se negde pojavili skupa, svog partnera je predstavljao kao dobrog druga – otkrio je izvor za Rijaliti plus, pa dodao:

– Nekima je čak pričao da mu je dečko zapravo personalni trener, jer se inače bavi bodibildingom i fitnesom – ispričao je izvor, a prenosi Rijaliti plus.

Prema saznanjima Rijaliti plusa, produkcija Zadruge je zaista stupila u kontakt sa zasad nepoznatim, a markantnim muškarcem, koji će se uskoro za veliki novac susresti oči u oči sa Ćertićem. 

Uroš Ćertić
Foto: Instagram prinscreen/ukicertic011

– Sve je dogovoreno i ugovor je potpisan. Zasad se ne zna tačan datum njegovog ulaska, ali je sasvim izvesno da će do njega doći. Uroš, koji je poznat po tome da voli da vređa i ponižava druge učesnike rijalitija, ostaće bez argumenata kada javno bude ponižen, ne zbog s*ksualnog opredeljenja, već zbog lažnog predstavljanja.

Žena Zvezdana Slavnića potvrdila navode

Zanimljivo je to što je supruga Zvezdana Slavnića, Ana Slavnić, za Pink.rs potvrdila navode da je Uroš Ćertić bis*ksualac. 

– Uroš je deklarisani bis*ksualac i dobro radi one stvari s muškarcima. Ja protiv toga nemam ništa, najviše na svetu volim svoje drugove gejeve, ali nemoj se prikazivati onakvim kakav nisi – zaključila je Ana za Pink.rs.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.