“GRABLJIVICA!” Jovana doživljava medijski linč zbog veze sa Cecinim bivšim – Možda se sutra udam za njega (VIDEO)

 “GRABLJIVICA!” Jovana doživljava medijski linč zbog veze sa Cecinim bivšim – Možda se sutra udam za njega (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen/Instagram

Novopečena voditeljka i bivša zadrugarka Jovana Ljubisavljević, stalno je na meti medija. U poslednje vreme pojavile su se informacije, kao i fotografija, da je u emotivnoj vezi sa biznismenom i bivšim dečkom Svetlane Cece Ražnatović, Bogdanom Srejovićem.

Ona je nedavno otkrila da su tačne glasine da je započela romansu sa Bogdanom. 

Foto: Srbija Danas

Jovana je sada, gostujući u jednoj emisiji, dugo pričala na temu ljubavi.

– Uvek pobedi srce, najbitnije da sam srećna. Sve duge veze sam imala. ne umem da se ne vežem, to je moj problem. sebe doživljavam kao ozbiljnu, ne mogu da isključim emocije. Do sada nisam imala partnera koga bih se stidela. Nisam imala zabranjenu ljubav – rekla je misica na početku.

Voditelj se dotakao teme majčinstva, te konstatovao da će Jovana biti opasna mama ili svekrva.

– Ti ćeš biti grabljivica! Držaćeš ćerku pod staklenim zvonom – rekao je voditelj.

Foto: Youtube printscreen

– Ja to jedva čekam, osmeh mi sam dolazi na lice. neću biti prestroga, idem u korak sa trendom. Neću biti loša svekrva, moje baka i mama imale su jako zdrav odnos. kako sam odrasla ne mogu da budem drugačija – kazala je Jovana.

– Kako ti gledaš na svoju romansu? Da li si spremna za novu ljubav? – upitao je voditelj.

– Volela bih da kažem, rekla sam da se neću oglašvati, svi očekuju sad šta jedem, gde smo seli, kad smo legli… Ono što odlučimo da podelimo, mi ćemo podeliti. Ja sutra mogu da postanem gospođa Srejović, a mogu i da završim sa njim i da niko ne zna. Spremna sam na novu ljubav. sve naše stvari će ostati u četiri zida – govori Jovana.

Foto: Instagram prinscreen/bogdansrejovic/ceca

– Mnogi su komentarisali da se obelodanilo, ne, kad sam rekla, to se desilo. Izlazili smo, u krugovima društva, upoznavali smo se, možda je tu bilo od prvog dana nešto, ja sam imala medijski linč, selidba, on je bio uz mene, ja uz njega kroz teške trenutke… Karijera traje, ovo što imam čvrst držim. Sve to može uporedo kad si dobro sa samom sobom – rekla je Ljubisavljevićeva.

Progovorila je i na temu laži i prevare u ljubavnim vezama.

– Kao što smo mi počeli lepu priču, možemo i da je uništimo. Sve će da se istrpi ako je tu poštovanje, ljubav i vreme. Greh je da se vara, i poruke su greh. sve se sazna kad tad, ali zavisi kad se progovori. Svako ima svoje tajne i nešto što čuva u sebi. a ako neko iznosi da je nešto čuo ili video bez argumenata i činjenica…

Celu emisiju pogledajte ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Luna Đogani ekskluzivno otkrila sve detalje nove trudnoće!