GORKO KAJANJE ANINE KUME! Bila je INICIJATOR Zvezdanovog ulaska: “Gledale smo sliku HORORA I UŽASA!”

 GORKO KAJANJE ANINE KUME! Bila je INICIJATOR Zvezdanovog ulaska: “Gledale smo sliku HORORA I UŽASA!”

Autor i voditelj emisije “Mlin sa Memom” koja se emituje na “Hype” televiziji, Memo Haljevac razgovarao je sa kumom rijaliti učesnika Zvezdana Slavnića i njegove bivše žene Ane Ćurčić, Milenom Kačavendom.

 Tom prilikom, ona je razotkrila mnoge pikanterije koje su ostale skrivene daleko od naših očiju. Milena je zajedno sa Anom prošla agoniju poslednjih pet meseci, ali joj je i dala snagu da uđe u rijaliti i obračuna se sa Zvezdanom.

Memo Haljevac, Milena Kačavenda
Foto: Youtube Printscreen/HYPE TV


– Biti njena prijateljica sa njom u ovom momentu je jako teško. Sa njom sam prolazila kroz sve neprospavane noći. Gledale smo sliku horora i užasa. Pošao je po jedno, a postao je ozbiljan rijaliti igrač, u korak sa Filipom Carem. Ovo prosto nije Zvezdan Slavnić. Bila sam jedan od inicijatora da on treba da uđe u rijaliti.  Ona je ozbiljna žena, školovana žena, majka dvoje dece -rekla je kuma.

-Ana je uvek imala toleranciju za njega, Ana je žena koja je uvek stajala uz njega sve ove godine, obilazila ga u zatvoru, nosila pakete, negovala mu bolesnu majku – dodala je Milena.

Memo Haljevac, Milena Kačavenda
Foto: Youtube Printscreen/HYPE TV


Ana Ćurčić je ušla sa idejom da pokaže koje je zapravo pravo lice Zvezdana Slavnića, a u govoru njene kume može se čuti kajanje zbog ideje da Zvekija uvede u rijaliti.

Detaljnije u prilogu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku. 

Pročitaj još