Goran Ivanišević se pojavio na hrvatskoj televiziji i izneo zabrinjavajuće detalje o Novaku Đokoviću! Jedna rečenica unosi jezu

 Goran Ivanišević se pojavio na hrvatskoj televiziji i izneo zabrinjavajuće detalje o Novaku Đokoviću! Jedna rečenica unosi jezu

Foto: Youtube printscreen/ tennisfamer / MN Press

Goran Ivanišević, trener Novaka Đokovića, rekao je da su male šanse da Novak zaigra na US openu, poslednjem grend slem turniru u sezoni.

– Ako si vakcinisan i zaražen, možeš ući u Ameriku, a ako si nevakcinisan i negativan na testu onda ne možeš ući u Ameriku – rekao je Ivanišević u dnevniku jedne hrvatske televizije i osvrnuo se na rad s Đokovićem:

– Prvo, to je čast i užitak. Čovek koji je sve osvojio i još je gladan i željan uspeha. Iza njega je teška, nepravedna godina, mnogo loših stvari mu se dogodilo. Zaslužio je taj Vimbldon, u finalu su se našla dva trenutno najbolja svetska tenisera na travi, on i Kirjos.

Jedna od tema bio je i mladi Španac Karlos Alkaraz, koji će od ponedeljka biti u top 5, a u Umagu je prvi nosilac.

– Kad vidim žreb, imamo sigurno budućeg broja jedan na svetu Alkaraza, kao i Sinera, koji će biti jedan od vodećih tenisera na svetu. Žao mi je zbog Borne Ćorića koji se povredio u Hamburgu, a taman je počeo dobro da igra. Ne moram uopšte trošiti reči na sve što je Alkaraz napravio ove godine. Impresivan je, svi mu predviđaju da će možda biti najbolji svih vremena, ali teško je to predviđati jer su Đoković, Nadal i Federer napravili mnogo – zaključuje Ivanišević.

BONUS VIDEO: Pogledajte kako Novak Đoković i Ana Ivanović igraju uz čuveni hit