Godišnji TAROT HOROSKOP za sve znake – Pogledajte koja vam KARTA SLEDUJE, spremite se za novu 2023. godinu

 Godišnji TAROT HOROSKOP za sve znake – Pogledajte koja vam KARTA SLEDUJE, spremite se za novu 2023. godinu

Foto: Shutterstock

Godišnji horoskop sa tarot kartama za 2023. godinu!

Ovan

Tarot karta: Neuspeh

Ovnovi, vaš glavni zadatak za 2023. je da se podsetite starih neuspeha iz prošlosti, ali ne da biste očajavali, već da biste osvestili lekcije i postali bolja verzija sebe. Ovo se odnosi i na posao i na lične odnose. Na osnovu prethodnog negativnog iskustva napravite plan kako da ostvarite željeno. Učite iz svog iskustva i sve je u vašim rukama. Pametno trošite novac i izbegnite rasipanje.

Bik

Tarot karta: Princ diskova

Bikovi, za vas će 2023. biti mirna i odmerena godina koja ukazuje na stabilnost i prosperitet. Ali ovo je zatišje pred oluju. Imate puno ideja koje samo čekaju na realizaciju, istaknite ih. Ne žurite nigde: pre nego što krenete u svoj san, morate napraviti plan. Izaberite isti put, ponesite sa sobom iste ljude i sve što vam treba. Zamislite da idete na planinarenje. Sada ste na putu da rodite nešto novo i lepo. Neki predstavnici znaka mogu saznati sjajne vesti o lepoj promeni u porodici.horoskopFoto: Shutterstock

Blizanci

Tarot karta: Kraljica pehara

Blizanci, očekuje vas emocionalno nagrađivana i laka godina. Vaš posao je da naučite da slušate savete iskusnijih i smernice mudrih ljudi. Privlačite svojim idejama i dobrim delima. Takođe, vi znate kako da pomognete prijatelju, utešite i inspirišete čoveka. 2023. je najbolje vreme da slušate svoju intuiciju, jer tako možete suziti izbor narednih poduhvata.

Rak

Tarot karta: As diskova

Vaš glavni zadatak godine je da ojačate svoj materijalni položaj. I ne radi se samo o finansijama, već i o izgradnji čvrste osnove za svoj život, nečega na šta se možete osloniti. Za vas će ovo biti godina stabilnosti, sigurnosti i plodnosti. Aktivirajte se, nemojte ostajati u zoni komfora. Zakoračite smelo i otvoreno u svet lepih promena.

Lav

Tarot karta: Kraljica mačeva

Lavovi, godina će od vas zahtevati snažne odluke. Važan zadatak za 2023. godinu jeste da se otvorite prema drugim ljudima, pokažete svoje emocije i ublažite “ledenu kraljicu” u sebi. Isto tako, sada je prilika da završite one odnose koji vam ne donose ništa dobro ni produktivno. Minimum emocija, maksimum zdravog razuma – to je vaš moto ove godine. Preuzmite odgovornost i vodite proces, uspećete. Budite fleksibilni i mekani spolja, a ostanite čvrsti iznutra.

Devica

Tarot karta: Univerzum

Univerzumska karta je jedna od najmoćnijih karata u špilu. Device očekuje posebna radost. Imate veliku šansu da izađete iz cikličnog kruga i okrenete svoj život za 180 stepeni. Ovo je karta velikih i sudbonosnih promena. Nakon što ste napravili pravi izbor i korak ka novom, može sve pšočeti da se menja nabolje. Potrudite se i očekuju vas plodovi vašeg rada. Možete postići viši nivo u poslovnim i ljubavnim odnosima.

Vaga

Tarot karta: Ljubavnici

Iako će možda biti nekih nedoumica i strepnji, jer morate da donesete važnu odluku i napravite izbor koji ste dugo odlagali. Ali ako ne žurite i održavate ravnotežu, sve bi trebalo da bude u redu. Ne raspravljajte se sa razumom ili osećanjima – pronađite tačku gde su oni jedno. Put i odluke koje odaberete biće prekretnica u vašem životu. Samo napred hrabro i ne plašite se da preuzmete odgovornost. Nema pogrešnih izbora.

Škorpija

Tarot karta: Osmica diskova

2023. će za vas biti godina prijatnih investicija. Vreme je za ulaganje u sebe, svoj razvoj i poboljšanje finansijske situacije. Veoma je važno budete strpljivi i ne čekate da se rezultat dogodi preko noći. Radite na onome što želite i dobre stvari će se pojaviti. Budite dosledni svojim ciljevima i osmislite strategiju. Sve se dešava u pravo vreme, zato naučite da budete strpljivi.horoskopFoto: Shutterstock

Strelac

Tarot karta: Mađioničar

Ovo je vaša lepa godina! Pokažite svoj puni sjaja, samopouzdanje i sposobnosti. U poslu istaknite svoje kvalitete. Imaćete povoljnu komunukaciju i lako ćete sklopiti nova poznanstva. Privlačite ljude i često ste u centru pažnje, ali nemojte da vam to podiže previše ego. Recite da sebi i životu. Ovo vas može dovesti do željenog cilja, uspeha i novca.

Jarac

Tarot karta: Uravnoteženje

2023. je posebna godina za Jarčeve i očekuje vas mnogo važnih i značajnih događaja. Važno je da obratite pažnju u sebe, da tu nađete podršku. Ovo će vam pomoći u rešavanju kontroverznih i konfliktnih pitanja ne samo sa drugima, već i sa sobom. Vaš glavni zadatak za ovu godinu je da naučite kako da održavate ravnotežu u svemu: odnosima i poslu, željama i umu, izgradnji granica sa ljudima i pomaganju kada vam je zaista potrebno. Delujte samouvereno, jasno, pošteno, dosledno. Nemojte se plašiti da preuzmete odgovornost za svoje postupke.

Vodolija

Tarot karta: Princ štapova

Vodolija, ovo je sjajna godina da pokažete svoj sjaj. Bićete spremni na razvoj, flert, uspeh. U vezi postoje strast i velika želja da se izađe iz uobičajenih okvira. Za lični život, ovo je odlična karta, ali na poslu će Vodoliji biti potrebna asertivnost. Imaćete želju da ostvarite svoje planove. Ne dozvolite da vam ljudi iz okruženja stvaraju otpor. Posvetite se slobodno i otvoreno novim poduhvatima.

Ribe

Tarot karta: Požuda

Ribe, pred vama je godina puna vatrene ljubavi. Šta god da preduzmete, uz trud sigurno ćete uspeti. Sve vaše “želim” može se pretvoriti u “mogu”, samo treba da budete malo strpljivi i da se potrudite. I tada će pobeda biti vaša. Fokusiraćete se na ljubav i ostvarenje snova. Ne odustajte od prepreka – posvetite se svom razvoju.

Pročitaj još