GO STARIJI ČOVEK šeta po hotelskoj sobi influensera: Osuo paljbu po Editi, a sada ne zna kako da se OPERE!

 GO STARIJI ČOVEK šeta po hotelskoj sobi influensera: Osuo paljbu po Editi, a sada ne zna kako da se OPERE!

Život influensera nekada i nije tako zahvalan. Naročito ako se dogodi da sami sebi nesmotreno naprave problem određenom objavom na društvenim mrežma. To je, ovoga puta, slučaj kod Raduna Bakića koji se javno predstavlja kao influenser.

On je na društvenim mrežama objavio snimak selfija iz hotelske sobe, a u pozadini se vidi stariji gospodin koji stoji okrenut leđima. Vrlo je važno napomenuti da je taj vremešni gospodin bio polugo ili kompletno. Na printskrinu se vidi samo gornji deo tela bez odeće.

Radun

Tviteraši, gde je ovaj samozvani influenser veoma aktivan, su ga razapeli da je sa dedom u kombinaciji, zbog čega je on pokušao na sve načine da se opravda.

Naravno snimak sa društvenih mreža je obrisao kada je shvatio da je napravio kiks, ali je neko brže-bolje uradio printskirin sa snimka koji se danima šeruje na internetu.

Radun

– Ovo nije deda. Ima 27 i čisti sobu. Kao čistač- pravdao se Bakić.

Ali njegova reakcija nije uverila tviteraše.

– Goli čistači čiste sobu? Koje ti to hotele posećuješ i koliko si to blizak sa čistačima da im znaš i godine. Samo prestani da se blamiraš- poručila je jedna korisnica ove mreže.

On joj je odgovorio:

stori

– Pa kako ne vidiš, to je tvoj tata. Posle tvoje rupe u kojoj živiš očisti moju sobu u Dubaiju – pokušao je da se odbrani neargumentovano.

Interesanrno je i to da Radun pošto-poto želi da bude poznat. Jednom prilikom je čak dao intervju za medije kao influenser i istakao da su mu prostitutke prijatelji.

– Ja imam dosta drugova i drugarica koji se bave prostitucijom. To nije ništa čudno. Svako ima želudac za svakakve stvari. Čak su mi i najbolji prijatelji bili iz te branše – rekao je on.

Nedavno je komentarisao i sukob između Edite Aradinović i njene sestre Indi koji je na svoj način osudio.

– Tužno mi je što od ovog pravi foru i zezanje i normalizuje bilo kakvo nasilje – napisao je Radun na Instagramu. 

Radun se na društvenim mrežama hvali luksuznim načinom života. Objavio je i da je bio pozvan na filmski festival u Kanu. Međutim, postoji sajt preko kog svako ko plati 1.950 evra može da prošeta crvenim tepihom.

Radun ne zaobilazi ni domaće manifestacije gde želi da bude viđen, pa je nedavno bio na MAC muzičkoj dodeli nagrada.