GLUMICA PRIPREMILA HALJINU ZA SAHRANU! Karcinom metastazirao na mozak, gubi bitku sa teškom BOLEŠĆU

 GLUMICA PRIPREMILA HALJINU ZA SAHRANU! Karcinom metastazirao na mozak, gubi bitku sa teškom BOLEŠĆU

Slavna glumica Šenon Doerti, koja je svetskoj javnosti postala poznata po ulogama Brende u popularnoj seriji “Beverli Hils 90210“, ali i čuvene Pru u kultnoj seriji “Čari“, već godinama se bori sa najopakijom bolešću – karcinomom. Nekoliko puta je uspela da se izbori sa rakom dojke, ali nažalost, bolest bi se iznova i iznova vraćala, te u jednom momentu ponovo obuzela njeno telo i to ni manje ni više, nego sa metastazama.

Glumica je nedavno objavila tužne vesti o svojoj teškoj borbi sa rakom dojke u četvrtom stadijumu, koji se sada proširio i na mozak.

Šenon Doerti
Foto:instagram printscreen/theshando

Nakon što joj se rak dojke vratio 2020. godine, sada je otkrila da se proširio i na mozak. 

Kako je glumica otkrila u svojoj objavi na društvenoj mreži Instagram, njoj je urađen skener koji je pokazao metastaze na mozgu, te je priznala da strahuje za svoj život.

Šenon Doerti
Foto:instagram printscreen/theshando

 12. januar 2023. CT je petog januara pokazao metastaze na mozgu. Jučerašnji video je prikazivao proces postavljanja maske koju nosite tokom zračenja mozga. Prvi krug zračenja je počeo 12. januara. Moj strah je očigledan. Izuzetno sam klaustrofobična i mnogo se toga dešavalo u mom životu. Srećna sam što imam sjajne lekare poput Amina Mirahdija i medicinske tehničare u Cedars-Sinai bolnici, ali taj strah… Promene… Vreme u koje to sve dolazi… Ovako rak može izgledati – navela je tada u opisu snimka.

Tužno i bolno opraštanje

Doerti je ranije je priznala da piše oproštajna pisma i snima poruke za svoju porodicu, kao i da je pripremila odeću u kojoj želi da bude sahranjena.

Šenon Doerti
Foto:instagram printscreen/theshando

– Pripremila sam haljinicu koju sam dobila od jedne od najboljih prijateljica pre nekoliko godina. U njoj se osećam posebno. Želim biti lepa. Želim svima ostati u najboljem sećanju. Trudim se poslednjih meseci da ispravim neke odnose, da se izvinim ljudima koje sam povredila svesno ili nesvesno. Nastojim da živim punim plućima i uživam u ovo malo vremena koje mi je ostalo – ispričala je glumica jednom prilikom.

U januaru ove godine se nakon 11 godina braka razvela od režisera Kurta Isvarienka nakon što je saznala da ju je prevario. Šenon već mesec dana nema nove objave, niti obaveštava fanove o svom stanju na Instagramu, što je dodatno zabrinulo fanove.

Poslednje viđenje u javnosti

Šenon Doerti
Foto:instagram printscreen/theshando

Kako svredoči magazin “People”, Šenon je poslenji put u javnosti viđena na italijanskoj obali Amalfija na odmoru dok ne nastavi da se podvrgava lečenju raka dojke 4. faze. Ona je pre tri ipo nedelje viđena u u ribarskom selu Nerano u Italiji, kako sa prijateljima večera na otvorenom, u restoranu.

– Zvezda Beverli Hilsa, 90210, nosila je crnu majicu bez rukava i dugu suknju boje cigle. Doerti se osmehnula svojim saputnicima dok je u jednoj ruci nosila piće, a u drugoj telefon, pokrivajući svoj ispijen prozračni izgled velikim slamnatim šeširom – svedoči pomenuti časopis, uz nadu da je glumica još sa nama i da će ovu borbu izgurati do kraja.

Šenon Doerti
Foto:instagram printscreen/theshando