“GLEDAM PORODIČNE SLIKE SVAKI DAN” Nakon 3 tragedije, Futa odlučio da uradi nešto posebno – Marina bi bila ponosna!

 “GLEDAM PORODIČNE SLIKE SVAKI DAN” Nakon 3 tragedije, Futa odlučio da uradi nešto posebno – Marina bi bila ponosna!

Foto: Srbija Danas/Youtube Printscreen/NOVA VIDEO

Kompozitor i producent Aleksandar Radulović Futa preživeo je tri strašne porodične tragedije, sahranivši 2018. godine starijeg sina Miloša, zatim godinu dana kasnije suprugu Marinu Tucaković koja je preminula od raka, da bi mu 2022. umro i mlađi sin Milan Laća Radulović

Skrhan ovakvom sudbinom, Futa je odlučio da ne poklekne i svu snagu koja mu je ostala usmeri ka muzici koja je njegova ljubav. 

Radulović je otkrio da će biti deo filmskog ostvarenja o pokojnom pevaču Džeju Ramadanovskom, a kako kaže, on i njegova supruga su dosta radili sa slavnim pevačem. 

Marina Tucaković
Foto: Srbija Danas

– Priča je da idu neke naše pesme u tom filmu, a ja ću tu malo da pomognem. Dao sam saglasnost za autorska prava, to nije problem, a usput ako bude trebalo nešto mogu da pomognem, pošto je priča odlična. Scenario mi se jako dopao, zbog toga sam pristao na saradnju. Inače, ne radim ja to za filmove, ali ovo mi se dopalo, pa ću da se priključim i da doradim neku pesmu ako treba – priznao je Futa i dodaje da bi njegova pokojna supruga bila ponosna što je pristao da radi na ovom projektu.

– Marina i ja smo dosta radili sa Džejem, to jeste deo te priče i naravno da mi je scenario probudio uspomene. Njoj bi bilo posebno drago da sarađuje i na ovom novom projektu… Nažalost, to je nemoguće – rekao je Aleksandar i dodao da nije odustao od muzike nakon bolnih trenutaka kroz koje je prošao.

Džej Ramadanovski
Foto: Srbija Danas

– I dalje sam ja u tom poslu. Nema razloga da mi bilo ko pomaže. Imam ja svašta spremno, međutim, nisam se još aktivirao. Nisam spreman za rad, ali kada bude vreme videćemo… Još nije vreme za to – priznaje kompozitor i dodaje da sa setom gleda porodične fotografije.

– Ne bih dužio priču o privatnim varijantama, podrazumeva se da gledam porodične fotografije u ovakvoj situaciji… Kao i svaki drugi čovek – zaključio je Futa.

Podsetimo, legendarni pevač Džej Ramadanovski preminuo je 6. decembra 2020. u 56. godini. Dan nakon smrti ceo Dorćol se oprostio od popularnog folkera.