GLEDALA PREKO VIDEO NADZORA KAKO JOJ UBIJAJU MUŽA! Šok obrt – obustavljeno suđenje za ubistvo Radonjića (VIDEO)

 GLEDALA PREKO VIDEO NADZORA KAKO JOJ UBIJAJU MUŽA! Šok obrt – obustavljeno suđenje za ubistvo Radonjića (VIDEO)

Foto: Youtube/Printscreen/Prava Realnost

Krivični postupak protiv Dejana Mitrovića, optuženog za ubistvo Jovice Radonjića u aprilu 2015. godine, obustavljen je u Višem sudu u Beogradu zbog smrti okrivljenog.

Mitrović je preminuo 5. novembra, a kako se saznaje, imao je problema sa plućima i lečio se zbog toga.

Njegov branilac Tijana Marinković obavestila je sud o smrti okrivljenog, pa je sudija donela rešenje o obustavi i otkazala pretres, koji je trebalo danas da se održi.

Mitrović je do septembra ove godine bio u zatvoru u Požarevcu, zbog ranije osude za teške krađe. Kada je izdržao kaznu nije mu bio određen pritvor zbog krivičnog postupka za ubistvo Radonjića i pušten je da se brani sa slobode.

On je ranije iznoseći odbranu negirao da je učestvovao u tom zločinu.

Jovica Radonjić (35) ubijen je 8. aprila 2015. ispred zgrade u kojoj je živeo na Zvezdari u Beogradu. Tada je sa njim bio i njegov prijatelj Miloš M., koji je teško povređen.

Tek nakon pet godina otkriveno je da iza ubistva stoji Dejan Mitrović, koji se nalazio na izdržavanju zatvorske kazne zbog drugih krivičnih dela. Navodno, Mitrović je te večeri sačekao Radonjića koji se vraćao iz rodne Kule i ispalio više hitaca u njega i njegovog prijatelja, a kamere su snimile zločin.

– Njih dvojica se nisu poznavala, a sumnja se da je Mitrović počinio zločin, jer nije mogao da vrati svoje nagomilane dugove. Dugovao je mnogo novac opasnim ljudima i došao u bezizlaznu situaciju. Posle torture koju je prošao bio je spreman na sve čak i da ubije – rekao je svojevremeno izvor iz istrage.

Posle zločina Radonjićeva supruga je rekla:

Sedela sam u stanu s kumom i gledala video-nadzor. Muž je izašao iz kola i tada mu je prišao neki mladić. Pomislila sam da je komšija, ali je on izvadio pištolj i zapucao ka Jovici, pa potom i u Miloša.

Ubijeni Radonjić bio je poznat policiji. Dovođen je u vezu s novosadskom kriminalnom grupom “Firma”, a robijao je i zbog narkotika. U momentu ubistva čekao je odlazak na robiju zbog nedozvoljenog držanja oružja.

Pročitaj još

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *