GEJ AFERA TRESE BALKAN! Mili nastavlja da urniše Devita: “Onaj SMRDLJIVKO je folirant i fejker!”

 GEJ AFERA TRESE BALKAN! Mili nastavlja da urniše Devita: “Onaj SMRDLJIVKO je folirant i fejker!”

Foto: Youtube printscreen/ devito anonymo/ Two Louder TV

Jedni od najpopularnijih izvođača domaće rep i trep scene Devito i Marko Milivojev, poznatiji pod pseudonimom Mili, napravili su pravu pometnju na muzičkoj sceni, ovog puta ne svojim pesmama, već novim ratom koji je izbio između njih dvojice. Sve je započelo Milijevom opaskom na konto naziva nove Devitove pesme “Mili, mili”, za koju tvrdi da mu je bila nuđena, kao i tvrdnjama da je izvođač pomenute pesme gej.

Na opaske da je gej, Devito je burno reagovao i uzvratio udarac u svom stilu. Međutim, tu se nisu zaustavili, te su i jedan i drugi nastavili sa prozivkama, što njihovu publiku jako zabavlja, ali i svakako donosi publicitet obojici izvođača. 

Kao što je navedeno, svađu je započeo Mili kada je na Devitov račun izrekao šokantne tvrdnje o njegovoj s*ksualnoj orjentaciji, a ubrzo potom usledio je i reperov odgovor. Čitavu hronologiju možete ispratiti u galeriji koja sledi.

– Da li postoji neko da nije snimio pesmu ‘Mili Mili’. Ljubi vas tatica sve”. Neki su mi nudli svoje ‘Mili Mili’ pesme, jurili me da snimim i govorili da imaju hit pesmu za mene. Kada sam ih iskulirao (jer ja radim sam svoje pesme), snimili su ih oni. A neki koji pevaju puno o ženama, a zapravo vole muškarce su ljuti jer nisam hteo da se družim sa njima. Kada bih krenuo da razotkrivam ove “repere” verovatno ne bi postojali više, bar ne kao reperi – započeo je Mili.

– Čuo sam da je taj ‘reper’ p***o drugom ‘reperu’ u Cirihu i to je sasvim OK. Sporno je što glume da su ono što nisu, kriju se iza maske, a zapravo vole sa maskom – zadao je tada Mili udarac Devitu.

Devito je potom u svom oglašavanju naveo da je Milijeva karijera krenula nizbrdo, ali nije propustio i priliku da potkači njegovu kriminalnu prošlost. Mili nije želeo da mu ostane dužan, te je objavi na Instagramu žestoko zapenio na kolegu.

Danas je Mili na svom profilu okačio fotografiju na kojoj ironično prikazuje Devita, upoređujući ga sa glumcem komičarem Deni Devitom.

Deni Devito
Foto: Instagram/Printscreen/miliofficialbebooo

– Šaljite Devitu svoje p*nise – napisao je Mili uz pomenutu fotografiju, ponovo aludirajući na s*ksualnu orjentaciju svog kolege.

Milijev stori
Foto: Instagram/Printscreen/miliofficialbebooo

– Poenta je da je onaj smrdljivko nazvao pesmu MILI MILI, pa sam krenuo da ga tovarim i razotkrivam za razne stvari jer je folirant i fejker. Sama s*ksualnost nije poenta priče, kao što mediji pokušavaju da predstave. Ljubav za celu LGBTQ+ zajednicu. Rado bih bio prvi kum Prajda i nastupio na sledećem. Mili za kumaru 2023. – napisao je Mili demant i pokušao da stane na put pričama da je prozvao čitavu lgbtq+ populaciju.

Međutim ni Devito nije ostao dužan, te je na svom profilu objavio sledeću fotografiju.

Devito
Foto: Instagram/Printscreen/devitoanonymo

– Nisam sam, uvek okružen sam glavama – poručio je Devito.

Kakav će rasplet ove drame biti ostaje nam da ispratimo u narednim danima.

Jedno je sigurno, a to je da se obe strane neće smiriti dok ne trijumfuju u ovom “ratu”.

Pročitaj još