“GDE ODE, GDE ME OSTAVI?” Sestra poginulog trubača iz Vladičinog Hana se potresnim rečima oprostila od brata: Šta će mi ovaj život…

 “GDE ODE, GDE ME OSTAVI?” Sestra poginulog trubača iz Vladičinog Hana se potresnim rečima oprostila od brata: Šta će mi ovaj život…

Foto: Srbija Danas

Sestra trubača Stanislava Antića (21) iz Vladičinog Hana koji je juče poginuo sa bratom od tetke, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto-putu Beograd-Niš, objavom na društvenim mrežama oprostila se od njega.

Njene reči kidaju dušu i srce.

– Stanislave, bre, snago moja, dušo moja, moja silo, gde ode, gde me ostavi. Jednog sam te imala, bog mi te uzeo. Zašto nas bog razdvoji, šta si mu skrivio. Zašto baš tebe bre, naivno dete, najbolju dušu, iskrenu, čistu. Nikome ništa nisi pomislio loše. Šta je bog hteo od tebe. Šta si bre proživeo dušo moja, silo moja, snago moja, mnogo mi mlad ode, bre. Ne mogu da zamislim da te nemam više. Ne mogu bez tebe da živim Stanislave. Tvoja sestrica te voli najviše na svetu, ti si mi sve u životu, ostaćeš mi zauvek duboko u srcu i duši, lepotane moj. Stanislave, zauvek će te voleti tvoja sestrica. Što pre da dođem kod tebe, da budemo zajedno. Šta će mi ovaj život bez tebe anđele moj, srce moje, bre, dušo. Nije trebalo ovako bog da nas rastavi – napisala je između ostalog njegova sestra A. A.

Muzičari iz Vladičinog Hana Dalibor Milošević (34) i Stanislav Antić su poginuli, dok je troje njihovih prijatelja povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko 4.40 sati na autoputu Beograd – Niš kod izlaza za Aleksinačke Rudnike.

Petorica muzičara vraćala su se sa svirke iz Vojvodine, da bi iz još nepoznatih razloga na deonici puta gde se zbog radova saobraćaj odvija jednom trakom, prešli na suprotnu stranu kolovoza i direktno se sudarili sa kamionom grčkih tablica.

Nesreća se dogodila juče oko 4 sata ujutru.