GDE JE MAJKA BRAJANA VOLŠA? Isplivao neverovatan podatak o Aninoj svekrvi koji otvara NOVA pitanja u slučaju ubijene Srpkinje

 GDE JE MAJKA BRAJANA VOLŠA? Isplivao neverovatan podatak o Aninoj svekrvi koji otvara NOVA pitanja u slučaju ubijene Srpkinje

Foto: FoxNews/Printscreen

Otkako je javnost početkom januara saznala da je Ana Volš, majka tri mala sina poreklom iz Beograda, misteriozno nestala 1. januara, njena svekrva Dajana se nije oglašavala.

ako je u međuvremenu njen sin Brajan Volš prvo uhapšen zbog ometanja istrage, a zatim i optužen za ubistvo, Dajana i dalje živi povučeno. S obzirom na to da joj je automobil, koji je povremeno vozio i njen sin, parkiran ispred kuće pretpostavlja se da je ona u stanu, ali da ne izlazi.

Komšije kažu da poznaju Dajanu, ali da je danima nisu ni videli ni čuli. Svi su šokirani vestima koje su ih zatekle.

Još nije poznato da li je ona razgovarala sa policijom, kao ni da li je uključena u istragu o Aninom ubistvu. Ono što je poznato jeste da je Dajana milionerka, pa su se mnogi čudili zašto nije želela da plati kauciju za Brajana kada je smešten u pritvor.

Nedavno su američki mediji objavili fotografije Brajanove majke, Dajane Volš, u blizini njihove kuće u Kohasetu i to je bio poslednji put kad su mediji uspeli da je uslikaju.

Nije poznato ni da li je Dajana uspela da se vidi i čuje sa svojim unucima, o kojima su brigu nakon Brajanovog hapšenja preuzele socijalne službe.

Podsećamo, Brajan Volš je prošle nedelje optužen za ubistvo supruge Ane Volš, poreklom iz Beograda, koja je poslednji put viđena 1. januara. Trenutno je u pritvoru, ukinuta mu je kaucija, a sledeće saslušanje zakazano je za 9. februar.

Sve vesti o nestaloj Srpkinji Ani Volš čitajte OVDE.

Pročitaj još