“GAĐALA JE MAJKU ŠOLJAMA I PIKSLOM!” Šok u domu Kulića, morala da interveniše policija – Oglasio se ON!

 “GAĐALA JE MAJKU ŠOLJAMA I PIKSLOM!” Šok u domu Kulića, morala da interveniše policija – Oglasio se ON!

Foto: YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica već nekoliko dana se javno prepucavaju na mrežama, iznoseći sav prljav veš iz svoje veze, a Bebica je danas u gostovanju na Informer televiziji izneo niz jezivih detalja iz doma Kulića, u kojem je i sam proveo dve godine. 

Kako je rekao, u porodičnoj kući u Nišu dolazilo je do ozbiljnih scena i problema, navodno zbog Miljaninog kockanja. 

Kako dalje Macanović tvrdi, Kulićeva je zbog problema sa kockom umela da bude agresivna, pa je kako kaže, intervenisala i policija. 

Miljana Kulić, Nenad Macanović Bebica
Foto: Printscreen Blic.rs

– Prestala je sa kockom na 15 dana, ali mi je Marija javila da se opet vratila na staro. Dobila je 800.000 i sve uplatila u humanitarne svrhe. To Marija nikada ne bi uradila. Miljana uđe u svoju crvenu fazu zbog kazina i kocke. Kad joj ne damo pare, lomi telefone, štipa nas, čupa, dok je to ne prođe ili dok ne uzme novac. Uvek nađe način. Ode i ostavi telefon u zalagaonicu. Uvek nađe rešenje, ali tu je konstantno neka tenzija i svađa, incidenti. Dva puta se desilo da je dolazila policija, Mariju je gađala. Marija pozove policiju, gađala je šoljom, polila je kafom, pikslom je gađala – rekao je Nenad Macanović na Tv Informer.

Miljana Kulić
Foto: TikTok Printscreen

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.