“Fuj, ološi! Majka MALE DEVOJČICE i OTAC TINEJDŽERKE” Njena reakcija se čekala – Treba opet da sluša KOMENTARE

 “Fuj, ološi! Majka MALE DEVOJČICE i OTAC TINEJDŽERKE” Njena reakcija se čekala – Treba opet da sluša KOMENTARE

Odnos Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša sve više intrigira javnost, a oni su sve prisniji, pa su nakon poslednje svađe imali vrlo dinamično pomirenje koje su svi kraj malih ekrana već očekivali.

Kamere su zabeležile njihovo ljubljenje i maženje, a kasnije i prisniji nejasan odnos ispod pokrivača. 

Marko Janjušević Janjuš, Aneli Ahmić
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Nakon strasnog maženja, Anelina reakcija je bila iznenađujuća. Ona je kao beba zaspala kraj Jaška, a fanovi su u neverici posmatrali ovaj prizor.

Na mreži se pokrenula lavina komentara, a svi sa nestrpljenjem očekuju komentar njegove žene Ene, kao Anelinog muža Asmina. Komentari nisu bili blagonakloni.

– “Majka male devojčice! A on tinejdžerke, koja sutra ide u školu i mora da sluša komentare drugova. Zar ima nešto vrednije na ovom svetu od svoje dece i da im ne uprljaš obraz? Fuj ološi”, “Duša slatka, nadam se da će ga Aneli pronaći, moj Janjuš ga uvek sakrije na istom mestu”, “Gadura prava, ali baš onako po Pink standardima za pobedu”, “Baš im deca fale sigurno plaču ispod pokrivača”, “Najgori par svih zadruga ikada.Odvratno za gledati! Divni tata, još divnija mama! Fuj! Ovaj čovek nema ni srca ni duše, šta onoj jadnoj kćerki priređuje. Konjina, da bar ima šta od love koje zaradi na ovakav način, nego sve prokockao za dva meseca i ajd Jovo nanovo” – pisali su fanovi.

Veliku ispovest Aleksandra Požgaja o diskvalifikaciji i bekstvu iz “Elite” u emisiji “Sa Ivanom”, poslušajte klikom OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.