FRKA U SVLAČIONICI DENVERA: Ključni irgač udario na trenera Melouna

 FRKA U SVLAČIONICI DENVERA: Ključni irgač udario na trenera Melouna

FOTO: Profimedia

Kriza drma Denver! Posle San Antonija, Čikaga i Bruklin je srušio lidera Zapadne konferencije. Nagetsima nije pomogao ni sjajni Nikola Jokić koji je još jednom stigao do tripl-dabl ostvarenja.

Ipak, ono što više od poraza može da brine navijače Denvera je očigledno naruševanje atmosfere koja je godinama zaštitini znak ovog tima.

Majkl Porter Džunior, treći najplaćeniji igrač Denvera, pobunio se posle poraza od Bruklina i to tako što je udario na svog trenera Majkla Melouna, što nikako nije dobar znak pred bliski početak plej-ofa.

Porteru je bio besan je odlučujuće trenutke utakmice proveo na klupi.

– Celu četvrtu četvrtinu me je držao na klupi i pustio me na 20 sekundi do kraja, ako se dobro sećam. Tako da… Bilo je moguće da uhvatim ritam posle toga  kazao je ljutiti. Porter posle utakmice.

– Imao je vrlo dobro prvo poluvreme i odlično je šutirao. Ali, svi su bili loši u trećoj četvrtini, ne samo Porter. Tim koji je igrao u četvrtoj deonici je bio dobar, tako da sam želeo da nastave i zadrže ritam. Videli ste energiju Kristijana Brauna, za 11 minuta je imao sedam poena i tri skoka, uz dobru odbranu. Bila nam je potrebna iskra i Kristijan je bio zadužen za to –  objasnio je trener Denvera nakon utakmice.

Denver za dva dana gostuje u Torontu i već tada će biti mnogo jasnije šta se dešava u Denveru…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *