(FOTO) ZVEZDA U SVAKOM POGLEDU: Milan Milošević okreće novi list, pa rešio da obeleži PREDSTOJEĆI PERIOD! Na ovaj način najavio PROMENE

 (FOTO) ZVEZDA U SVAKOM POGLEDU: Milan Milošević okreće novi list, pa rešio da obeleži PREDSTOJEĆI PERIOD! Na ovaj način najavio PROMENE

Popularni voditelj Milan Milošević, rešio je da donese mnogo promena u svoj život i karijeru, kako bi i na profesionalnom nivou, a i na ličnom napredovao, pa je prvi korak šokirao sve kada je odlučio da da otkaz na televiziji Pink na mestu voditelja Zadruge.

Milan je doneo odluku i o prelasku na svoje novo radno mesto, a dok radi na novom projektu koji jedva čekaju milioni koji su ga pratili, on svakodnevno iskorišćava svoje slobodno vreme kako bi odmorio i bio spreman za nove izazove koji ga očekuju.

Nakon što je promenio frizuru, voditelj je doneo odluku da na grudima istetovira zvezdu koja opisuje njegov status, budući da je tokom godina njegove televizijske karijere on upravo to i postao.

Mi smo kontaktirali Miloševića kako bi nam pojasnio značenje nove tetovaže na svom telu, budući da već ima istetovirane zvezdice na vratu.

– To sam uvek želeo, ja jako volim zvezde, čak sam i postao jedna (smeh)! Od malena me zovu “Milan zvezda”. Prezadovoljan sam, izgleda kao da sam se rodio sa njom – rekao nam je Milan za Srbija Danas, a na pitanje o novom radnom mestu, odgovor je ostao tajanstven:

 O tome ćemo uskoro, naša saradnja je odlična, tako da ćete prvo vi znati, ali ne želim da govorim dok ne bude sve spremno, ja radim i dok odmaram, moja glava nikad ne spava, uvek razmišljam o skandalima i gledaocima, gledanosti, valjda sam tako navikao, mada se trudim da se što više opustim , ovaj odmor mi je bio preko potreban, ali zato kada krenem, biće pun gas, ja sam nezaustavljiv, takav sam prirodno, moje drugo ime je uspeh i gledanost, pa je zvezda na mojim grudima sasvim prirodno legla (smeh) – rekao nam je Milan.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Provela noć sa UBICOM pred MASAKR: Jeziva ispovest zadrugarke o Urošu Blažiću iz Mladenovca “Bio je pažljiv i nasmejan”

KLIK OVDE ZA STRAVIČNU ISPOVEST ZADRUGARKE O UBICI IZ MLADENOVCA