(FOTO) AKO VAS JE OVO VOZILO ZAUSTAVILO KOD GORNJEG MILANOVCA, ODMAH JAVITE POLICIJI! Glumili presretača, pa završili u zatvoru, prevareno mnogo ljudi

 (FOTO) AKO VAS JE OVO VOZILO ZAUSTAVILO KOD GORNJEG MILANOVCA, ODMAH JAVITE POLICIJI! Glumili presretača, pa završili u zatvoru, prevareno mnogo ljudi

Foto: MUP Srbije

Policija je sinoć u okolini Gornjeg Milanovca zaustavila je i uhapsila dvojicu muškaraca koji su svojim autom marke BMW koristeći svetlosnu signalizaciju “blinkere” neposredno pre toga zaustavili jedno vozilo i glumeći presretače pokušali da izvrše kontrolu i pregled vozila. Policija ih je ubrzo pronašla i uhapsila, a automobil je oduzet.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave u Čačku, uhapsili su dvojicu muškaraca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela lažno predstavljanje i ugrožavanje sigurnosti.

Kako se sumnja, oni su neposredno pre nego što ih je zaustavila policija, presreli i izvršili kontrolu putničkog vozila marke „pežo“ kojim je upravljao dvadesetosmogodišnji vozač.

Policijski službenici su privremeno oduzeli vozilo „BMW“, dok su alkotestiranjem U. M. utvrdili da je imao 1,01 promil alkohola u organizmu. 

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Gornjem Milanovcu.

Naime, postoje indicije da su osumnjičeni, u  prethodnom periodu, na isti način oštetili više naših i stranih državljana, shodno čemu apelujemo na građane ukoliko su bili njihove žrtve da slučaj prijave na 192 ili najbližoj policijskoj stanici.