FORMIRAJU SE KLANOVI PROTIV ANE?! Majka zadrugara razotkrila sve: “Moj sin nije okrenuo leđa Ćurčićevoj, KRIVAC JE…”

 FORMIRAJU SE KLANOVI PROTIV ANE?! Majka zadrugara razotkrila sve: “Moj sin nije okrenuo leđa Ćurčićevoj, KRIVAC JE…”

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Nakon najnovijih dešavanja u Zadruzi, gde su glavni akteri bili blizanci Nenad i Predrag Lazić, oglasila se njihova majka Julijana.

Prokometarisala je ponašanje sinova, suze, svađe i narušene odnose među zadrugarima.

Kako ste se osećali danas kada ste videli da je vaš sin Nenad plakao i rekao da želi da izađe napolje i da mu nedostajete?

– Sve sam to ispratila i jako mi je bilo stresno. Ja mislim da se on jako uželeo mene, posebno jer su počele da ga zapostavljaju sve one zadrugarke sa kojima je bio dobar. Počeli su da ga šikaniraju! On je još sinoć doživeo stres zbog Ane i sve je to eskaliralo tako. Verujem da želi da ostane tamo, ali sve te provokacije utiču na njih. Neca je jedna dobrica, ume da prenagli u kometarima, ali je veoma srčan i mene to izuzetno plaši. Peca je malo drugačiji od njega – rekla je ona.

Julijana Veljković, Predrag Lazić Peca, Nenad Lazić Neca
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Sukob sa Sanjom i Markom je eskalirao, kako gledate na to? Pale su i mnoge uvrede sa obe strane.

– Sanja nije smela da izgovori takve stvari. Ona je mom sinu rekla da se raspada. Da li su ona i njen dečko svesni šta je psorijaza? Ili da je u njegovom telu zarobljena žena. Trebala bi da proba pa da vidi! Ja se ne plašim nikoga, pa ni nje. Ako ona preti tužbom, ja mogu da zapretim sa dve – dodaje Julijana.

Kako komentarišete to što su Vaši sinovi okrenuli leđa Ani Ćurčić?

 Smatram da nisu oni okrenuli leđa Ani. Nenad i Predrag imaju poštovanje prema starijima. Pa on je i juče odbranio Anu, ne sećam se tačno od koga, ali jeste uradio to. Neca srčano reaguje, ponavljam. On nije prišao nikakvom klanu, jer je i sam rekao da ga to ne zanima. Mislim da je za sve to je kriva Zorica – rekla je Lazićka.

Ana Ćurčić
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Generalno, kako komentarišete ponašanje Nenada i Predraga u ovom trenutku?

– Ja sam svoje sinove naučila da budu iskrenI. Naravno, kada nisu u pravu, ja ću uvek to reći. Nenad dok ne istera pravdu, pa makar i to za šta se zalaže ne bude pravedno ili istinito, on neće da ućuti, jednostavno je takav. Pecu ne kometariše i reaguje drugačije, ali ga svakako boli kada neko vređa njegovog brata… Oni su jako bliski i vole se. Ne želim da ja donosim zaključke ko je u pravu, a ko nije. Ponekad, dok gledam, kažem: “Ajde ućutite, smirite se, nemojte to tako…” Ja to stresno doživljavam i brinem za sinove. Znam da su se uželeli. Dosta ih ljudi podržava i to je jako bitno, zaključila je ona.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: “Sledeće nedelje idem pod nož…” Milan Milošević se sprema za operaciju srca, voditelj zabrinut