“FOLIRAO SE SA ŽELJKOM, NEMA OSEĆAJA PREMA SVOJOJ DECI!” Miljana završila u suzama zbog svog sina – Bebica i Ivan je razočarali

 “FOLIRAO SE SA ŽELJKOM, NEMA OSEĆAJA PREMA SVOJOJ DECI!” Miljana završila u suzama zbog svog sina – Bebica i Ivan je razočarali

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Ana Radulović je u emisiji “Narod pita” ugostila Lazara Čolića Zolu i Miljanu Kulić. Gledaoci su imali prilike da se uključe uživo u program i da razgovaraju sa bivšim zadrugarima.

– Pozdrav za sve. Miljana da li možeš da me saslušaš? Ti si simpatična i draga, ali moraš da imaš malo dostojanstva zbog Željka. Deca su surova jako i on će imati problema tako da moraš malo da se menjaš. Ivan je izuzetno pametan čovek i treba da mu budeš zahvalna što imaš dete sa njim i treba da budeš zahvalna svojoj mami – započela je gledateljka pa nastavila:

– Zola, molim te da mi se ne obraćaš na Nemačkom i zbog toga neću ništa da ga pitam – završila je gledateljka.

– Zorice, pohvalili ste Ivana pa me zanima kako komentarišete to što Željka nije odveo na more? – pitala je Ana.

– To nije u redu ali ne znači da ga neće voditi, mislim da će ga odvesti. Možda je želeo da ode prvo sa izabranicom, pa opet sa Željkom -rekla je gledateljka i završila.

– Željko je neko ko ne može tek tako da se veže i nikada to neće biti kao što je prirodno, ali ima već pomaka. Ja razumem da se Miljana plaši, ali mora da ga pusti jer Ivan mora da stekne taj osećaj – dao je svoj sud Zola.

Miljana Kulić
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Da li si ti stekao taj osećaj, priča se da Bebica jeste? – pitala je gledateljka

– Bebica nije stekao taj osećaj sa svojom decom, mislim da se sa Željkom folirao. Meni nije normalno da svoju decu ne vidi 2 godine da bi se pretvarao da je super tata tuđem detetu i evo sad pedala i Miljani i njemu. Ja se bar nisam folirao i ja ne znam kakav je odnos oca i sina – rekao je Zola.

– Nenad je do poslednjeg dana prema Željku bio fascinantan. Istina je da ni motkom nismo mogli da ga nateramo da obiđe svoju decu moja majka pogotovo, ali on je uvek imao izgovore. Znao je da uzme igračke, baci ih negde i onda slaže da je bio. Kad je otišao krenuo je da piše koješta po društvenim mrežama, ali ne mogu da verujem da se toliko dugo folirao zarad rijalitija i pažnje – završila je Miljana.

Miljana Kulić, Ana Radulović
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Dobro veče, ovde Zoran. Zola, rekao si da je Miljana bila najlepša devojka, to okači mačku o rep. Niti je niti će biti lepa. Ja je ne bih trpeo toliko vremena, da baca prase i vređa ti majku a ja te poznajem, dobar si dečko – rekao je gledatelj.

– Ja sam rekao za lepotu iz svog ugla. Evo ona sada plače zbog drugih stvari tako da džaba – rekao je Zola.

– Ne plačem, razmazala mi se maskara – rekla je Miljana.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ekskluzivnu ispovest Miljane Kulić o tužbi protiv Nenada Macanovića Bebice, sukobu sa Ivanom Marinkovićem i starateljstvu nad malim Željkom, saznajte klikom OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.