FIZIČKI OKRŠAJ NA ANABELINOM NASTUPU! Lete flaše na sve strane, potpuni lom – pevačica skočila da zaštiti ćerku Blankicu

 FIZIČKI OKRŠAJ NA ANABELINOM NASTUPU! Lete flaše na sve strane, potpuni lom – pevačica skočila da zaštiti ćerku Blankicu

Foto: Youtube Printscreen/Sermed Maktouf

Anabela Atijas i Savo Perović sinoć su održali nastup u jednom klubu u Baru na crnogorskom primorju.

Međutim, u jednom trenutku došlo je do haosa na nastupu. Kako prenose domaći mediji, desila se masovna tuča i svi su krenuli da vrište, paniče i beže iz lokala.

Kako otkriva izvor koji se našao na licu mesta, Savo i Anabela zabavljali su goste i sve je bilo u najboljem redu dok se grupa muškaraca nije potukla.

Anabela Atijas
Foto: Instagram printscreen/anabelci

Da stvar bude još gora, Anbela je na ovaj nastup povela i ćerku Blankicu, koja je prisustovala nemilom događaju zajedno sa njenim menadžerom. Kada je nastao haos u lokalu, pevačica se zabrinula i otrčala je kod ćerke da je skloni iz gužve. Na svu sreću, niko nije povređen u ovom okršaju.

Ova saznanja je potvrdio i Savo Perović.

Savo Perović
Foto: Youtube Printscreen/ Zadruga Official

– Da, istina je da je izbila tuča. Niko se tome nije nadao, zaista, provod je bio sjajan, a onda su krenule na sve strane da lete flaše! Na svu sreću, niko nije bio povređen, što je u ovoj priči i najbitnije – istakao je pevač kratko za “Republiku”.

Ekskluzivnu ispovest Darka Tanasijevića o sukobu sa Anđelom Đuričić, novim učesnicima i promenama na imanju u “Zadruzi 7”, poslušajte klikom OVDE. 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.