FILIP CAR SUTRA STIŽE U ŠIMANOVCE! Produkcija POTVRDILA, razotkriće afere – Maja ne sluti šta joj se sprema!

 FILIP CAR SUTRA STIŽE U ŠIMANOVCE! Produkcija POTVRDILA, razotkriće afere – Maja ne sluti šta joj se sprema!

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Nova epizoda emisije “Amidži šou” je na programu televizije Pink i ovog utorka od 22 časa, a kod Ognjena Amdžića dolazi aktuelna ekipa – kontroverzni bivši zadrugari Filip Car i Fran Pujas, voditeljka jutarnjeg programa Jovana Jeremić i pevačice Tijana Milentijević i Džejla Ramović.

Iako nije učesnik ove sezone “Zadruge”, Filip Car se među učesnicima pominje toliko kao da jeste. Filip Car će dati komentar na sva aktuelna dešavanja u rijalitiju, a ono što svi jedva čekaju da čuju je šta misli o vezi njegove bivše devojke Maje Marinković i Bilala Brajlovića. Zavodnik iz Crikvenice otkriće i da li se dogodilo nešto između Milice Veselinović i njega i šta znači šifra “sneg”, šta je imao se učesnicom Anđelom Đuričić, ali i da li bi najboljem drugu Lazaru Čoliću Zoli preoteo devojku Anitu Stanojlović, koja je izrazila želju da Filip uđe u “Zadrugu”. On će se osvrnuti i na sve aktuelne priče u “Zadruzi 6” i ovogodišnje učesnike.

Filip Car
Foto: Youtube Printscreen/ Zadruga Official

Još jedan bivši zadrugar dolazi u “Amidži šou”, ali dobrim povodom. Fran Pujas objavio je svoju prvu pesmu “Lamba”, koja za nepuna 24 časa ima već skoro 100.000 pregleda. Kako je izgledao proces stvaranja pesme, da li će to od sada biti njegovo zanimanje i šta publika može da očekuje u narednom periodu od njega, saznaćete ako budete sutra uz TV Pink od 22 časa.

Fran Pujas
Foto: Youtube Printscreen/ Zadruga Official

Uvek britkog jezika, u studio stiže i Jovana Jeremić, voditeljka najkontroverznijeg jutarnjeg programa u Srbiji “Novo vikend jutro”. Odakle crpi inspiraciju za zanimljive teme o kojima se do sada nije govorilo, da li ima vremena za odmor, da li za nju postoji zabranjena tema ili je to jednostavno nemoguće i koga bi volela da ugosti u svom jutarnjem programu, Jovana Jeremić otkriće u emisiji “Amidži šou”.

Jovana Jeremić
Foto: Youtube printscreen/Novo jutro

Sa novom pesmom i spotom, kod Ognjena dolazi i čuvena “žena od Sultana”, Tijana Milentijević, poznatija kao Tijana Em. Ovog puta, u pitanju je duetska pesma “Bandit” sa čuvenim reperom Rastom. Pesma je uveliko na trendingu na Jutjubu, a sve o saradnji sa Rastom, Tijana će ispričati u emisiji “Amidži šou”.

Tijana Milentijević
Foto: Youtube printscreen/In Production Official

Pobednica takmičenja “Zvezde Granda”, Džejla Ramović, posle duže pauze ima novi hit – pesmu “Sparta”. Zbog čega je publika toliko dugo čekala da čuje nešto novo od nje i kakva očekivanja ima od nove pesme, Džejla će ispričati kod Ognjena u emisiji.