FILIP CAR MI JE PISAO PRE ULASKA U ZADRUGU: Sanja Stanković ga BRUTALNO ISKULIRALA “Dođe cica na kolica!”

 FILIP CAR MI JE PISAO PRE ULASKA U ZADRUGU: Sanja Stanković ga BRUTALNO ISKULIRALA “Dođe cica na kolica!”

Bivša zadrugarka i voditeljka RED televizije Sanja Stanković gostovala je u emisiji “Između dve vatre“, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbijadanas, a tom prilikom prisetila se svog odnosa sa aktuelnim zadrugarom Filipom Carem, pa se osvrnula i na “lažnu trudnoću”, pa otkrila da joj je upravo on najveći promašaj tokom njenog učešća u Zadruzi.

– On mi je najveći promašaj, najviše sam se ponizila sa njim, to sigurno, tako da nemam baš kredibilitet da komentarišem ove devojke što se ponižavaju u aktuelnoj sezoni, ali to je sve iza mene, a sada ću vam otkriti nešto što nikome nikada nisam rekla, evo sad ću kod vas – počela je Stankovićeva.

 Ja sam sa Anom (Radulović) išla na njegov rođendan da radimo intervju i tada smo mu dale poklon koji je sadržao Daliline slike sa njenim momcima i on je meni rekao “ovo je 1:0 za tebe, a znaš da tako neće ostati”. Nedugo zatim me je zapratio na Instagramu, to niko nije video, bukvalno niko nije ispratio – nastavila je Sanja, pa šokirala da joj je potom Car i pisao poruke.

– Poslao mi je poruku nešto u stilu “Zašto mu nisam uzvratila praćenje” nešto tako, imam tu poruke pokazaću vam, a ja sam mu rekla da ne piše nigde da moram da mu uzvratim i ubrzo je povukao praćenje – nasmejala se voditeljka, pa priznala.

– Iskreno, sve dođe na svoje, ne mogu da kažem da nisam likovala posle svega – Dođe cica na kolica – našalila se voditeljka.

Gostovanje Sanje Stanković očekujte sledeće nedelje u sredu u 20h na YT kanalu portala Srbija Danas.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: VIKTORIJA MITROVIĆ ULAZI U ZADRUGU – Majka me se stidi! Progovorila o Marku Osmakčiću