FERARI GODZILA! Jelena Karleuša na brutalan način ODGOVORILA na komentare da je DEBELA – vilice padaju!

 FERARI GODZILA! Jelena Karleuša na brutalan način ODGOVORILA na komentare da je DEBELA – vilice padaju!

Foto: Instagram/Printscreen/karleusastar

Nikad izazovnije pojavljivanje do sada!

Prethodnih nekoliko dana bukti pravi estradni rat između starlete Tamare Đurić i pop pevačice Jelene Karleuše. Niz uvreda izrečen je na račun JK od toga da je gojazna, da nije kompetentna bilo koga da komentariše u muzičkom smislu, da je zla, da ne zna da peva, pa sve do toga da je loša supruga i majka.

Nije prvi put da se Jelena susreće sa ovakvim uvredama i optužbama, te su svi nestrpljivo očekivali njen odgovor na sve izgovorene teške reči na njen račun u prethodnih, kako smo već pomenuli, nekoliko dana.

Stori
Foto: Instagram/Printscreen/karleusastar

Podsetimo, sve je započelo u trenutku kada je JK izjavila za Tamaru Đurić da je nakaza i gremlin iz noćnih mora, što je starletu, sa punim pravom u potpunosti razljutilo, te je sasula drvlje i kamenje na pevačicu.

– Ne možeš sa ovoliko kilograma ovako da se oblačiš. Nemam ništa protiv – kome dobro stoji. Ali ti si debela i nisi lepa – istakla je Đurićeva, pa dodala:

– Nije dovoljno samo salo iz stomaka gurati u g*zicu, treba raditi i na licu. Ti to ionako ne plaćaš, Turci ti to rade u naturi – brutalno je prokomentarisala starleta.

Jelena je u svom stilu odlučila da demantuje sve one koji tvrde da ona nije najbolja, kako ona kaže “riba” na estradi, pa je povodom toga objavila snimak u brutalno izazovnoj kombinaciji.

Karleuša je od glave do pete bila odevene u crveno, tu je bila ultra kratka lateks ferari crvena haljina, crvene naočare, crvene vrtoglavo visoke potpetice i naravno njen zaštitni znak, duga bujna blajhana kosa.

Da li je pevačica uspela da demantuje sve zle jezike koji su pokušali da blate njen lik i delo, ili je samo potvrdila ono štoi drugi danima pišu i komentarišu po socijalnim mrežama, pogledajte pa prosudite i sami.