“EVROVIZIJA JE BOLNA TEMA ZA MENE!” Slađa Alegro ISPROZIVALA Konstraktu: “Nisam kompetentna za NOVU MUZIKU!”

 “EVROVIZIJA JE BOLNA TEMA ZA MENE!” Slađa Alegro ISPROZIVALA Konstraktu: “Nisam kompetentna za NOVU MUZIKU!”

Seka Aleksić organizovala je promociju svog novog albuma, a među zvanicama su se pojavila mnoga poznata imena poput Adila Maksutovića, Isak Šabanović, Saša Vidić, Goga Sekulić, Slađana Trajković i mnogi drugi.

Jedna od zvanica bila je i naša pevačica Slađa Alegro, koja je podelila svoje mišljenje o Seki Aleksić, pa prokomentarisala i naše učešće na takmičenju Evrovizije, samim tim i našu predstavnicu Anu Đurić, Konstraktu.

Foto:Srbija Danas

– To i ptice na grani znaju, koliko je ona meni draga i koliko je volim. Ne doživljavam je kao kolegu, naše druženje i naša ljubav prosto nema nikakve veze sa poslom – rekla je Slađa za SrbijaDanas.com, pa se osvrnula ne Evroviziju:

– Ne mislim ništa, Evrovizija je bolna tema za mene. Čini mi se da nisam dovoljno kompetentna za neko novo moderno vreme, novu muziku, ima nekih par numera, koje sam uspela onako slučajno da zapratim, bili smo u inostranstvu na putu, svakako je nekako daleko od onoga što je nekad bilo.

Foto:Youtube printscreen/Eurovision Song Contest

 Ne znam koji je to put i zašto idemo svi tim putem, ali svakako ja sam za više muzike, za više, ne mogu reći normalnijih, zavisi šta je za koga normalno, ali malo više muzike i pevanja – rekla je pevačica za SrbijaDanas.com.