EVO ŠTA ĆE BITI SA MALOM JANOM! Ona će tražiti starateljstvo nad njom

 EVO ŠTA ĆE BITI SA MALOM JANOM! Ona će tražiti starateljstvo nad njom

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Tetka Jelene Marjanović izjavila je nakon izricanja presude Zoranu Marjanoviću da je zadovoljna i da će tražiti starateljstvo nad Janom

– Sud je doneo odluku. Zadovoljna sam presudom ako je kriv. Tražiću starateljstvo nad Janom – prva je reakcija Jelenine tetke sa majčine strane Ljubice Marković na presudu Zoranu Marjanoviću.

Marjanovića odmah odvode u zatvor.

On je u sudu uz advokate Stefana Jokića i Nikolu Dumnića dočekao izricanje presude u pratnji devojke Zorice Mitrović, brata Miloša i sina Uroša.

Zoranov advokatski tim ima pravo da u roku od dve nedelje uloži žalbu na presudu Apelacionom sudu koji će potom utvrditi da li je presuda doneta na zakonit način. Takođe, Apelacioni sud ima mogućnost da presudu obori i vrati na ponovno suđenje, da je potvrdi ili umanji kaznu koja će biti izrečena.

Viši sud u Beogradu doneo je danas presudu kojom je Zoran Marjanović proglašen krivim za ubistvo supruge i pevačice Jelene Marjanović i dobio maksimalnu kaznu za svirepo ubistvo od 40 godina zatvora.

Odmah nakon što se završi izricanje presuda od strane suda, okrivljeni Zoran Marjanović će uz pratnju policije, sa lisicama na rukama, u maric otići odmah u Centralni zatvor.