“EVO KOLIKO GODINA IMAM OVO MI SE NIKAD NIJE DESILO” Bake se vozile taksijem u Beogradu, kada su krenule da plate doživele su ŠOK (VIDEO)

 “EVO KOLIKO GODINA IMAM OVO MI SE NIKAD NIJE DESILO” Bake se vozile taksijem u Beogradu, kada su krenule da plate doživele su ŠOK (VIDEO)

Jedan vozač beogradskog taksija zadao je svima domaći zadatak!

Video Beograđanina velikog srca kruži internetom i oduševljava sve ljude i uliva nadu da i dalje postoje oni koji brinu i o našim najstarijima. 

Naime, vozač lokalnog taksija prevozio je dve bake, a kada su stigle na odredište i krenule da plate, vozač nije želeo da naplati.

Uprkos tome što je baka insistirala da joj vožnja bude naplaćena uz reči “da ceni pošten rad”, Beograđanin je iznenadio ovu ženu i poklonio joj vožnju.

“Imam i ja majku kod kuće” rekao je vozač taksija čiji će se prelep gest dugo prepričavati. 

– Evo koliko godina imam ovo mi se nikada nije desilo – kroz osmeh je rekla zahvalna žena. 

Na društvenoj mreži Instagram pozitivni komentari na račun ovog čoveka samo se nižu: “Kapa do poda”, “E kamo lepe srece da je vise ovakvih ljudi…”, “Svaka čast dobrota ipak izbija na površinu.Hvala za divnu lekciju dana i podstrek da i ja nešto dobro uradim”.

Kada bismo svi razumeli da su sva deca naša deca, sve majke naše majke, svi očevi jednako naši, sve žene sa decom poput naše – Srbija bi bila po meri ljudi sa dušom i srcem!

Video možete pogledati OVDE.