EVO KAKO JE UHAPŠEN UBICA IZ RIPNJA: Policija zahvaljujući jednoj stvari uspela brzo da ga locira, napravio je dve ključne greške

 EVO KAKO JE UHAPŠEN UBICA IZ RIPNJA: Policija zahvaljujući jednoj stvari uspela brzo da ga locira, napravio je dve ključne greške

Foto: Društvene mreže – Shuterstock

Stojan Ilić (38) iz Ripnja koji je osumnjičen da je juče prvo oteo, a potom silovao i zverski sa nekoliko uboda nožem iskasapio devojčicu (16) nakon što su bili u prodavnici, navodno je nakon zločina pokušao da pobegne iz sela, ali nije uspeo jer se zaglavio u blatu.

Zločin se dogodio juče oko 13.20 sati kada su osumnjičeni, devojčica i njen maloletni brat otišli do prodavnice.

Naime, Stojan je, prema rečima dede ubjene devojčice, ostavio dečaka ispred prodavnice, a on dodao gas i pobegao s devočicom svom “polu” odvezao je na dva kilometra od centra u šumu gde je silovao, a zatim izbo nožem nekoliko puta po stomaku i grudima. Ostavio je pored puta, a zatim se vratio u njihovu kuću i izbo joj majku, ujaka i babu, pa pobegao.

– Stojan je ubrzo nakon zločina pozvao svog brata Jovana Ilića i rekao mu da da je ubio troje ljudi i da je počinio zločin. Čovek je zanemeo i nije ni stigao da ga pita zašto je to uradio – kaže sagovornik i dodaje:

– Osumnjičeni je na telefon pozvao još nekog i sumnja se da je upravo tako policija uspela da ga locira, a zapravo ga je našla na makadamskom putu koji vodi van sela.

Stojan Ilić se uhapšen na ovom mestu, a njegov automobil se zaglavio prilikom bežanja.

Naš sagovornik navodi da Stojan Ilić nije uspeo da pobegne jer se zaglavio u blatu.

– U tom delu puta kojim je Stojan pokušao da pobegne zbog velike kiše koja je padala u ponedeljak nije uspeo da se izvuče iz blata i točkovi su mu se bukvalno ukopali u zemlju – kaže izvor i dodaje:

– Policija ga je opkolila i nije imao kud. Lišen je slobode zbog dela, koje je kako se sumnja, počinio.Foto: Srbija Danas/Saša DžambićFoto: Srbija Danas/Saša Džambić