EVO KAKO IZGLEDA NOVI STAN JOVANE JEREMIĆ: Voditeljka iskeširala 200.000 evra za nekretninu na Dorćolu

 EVO KAKO IZGLEDA NOVI STAN JOVANE JEREMIĆ: Voditeljka iskeširala 200.000 evra za nekretninu na Dorćolu

Popularna voditeljka, Jovana Jeremić, kupila je stan u centru Beograda, na opštini Dorćol, koji je uzela na kredit, a cela cifra će izaći na 200.000 evra.

Jovana je u januaru za medije otkrila detalje, pa opisala i kako će ga renovirati, pošto je stan u staroj gradnji:

– Stan je stara gradnja i on će se ceo renovirati. U životu sam se uvek vodila energijom, a ovaj stan ima energiju od milion dolara, iako je star. Sa renoviranjem će me ovaj stan od 54 kvadrata izaći 200.000 evra. Sve sam sama zaradila svojim radom – istakla je voditeljka, a onda otkriva kako se baš odlučila za ovu nekretninu.

Foto:E-stock

– U ovoj zgradi su živeli eminetni ljudi za vreme Josipa Broza Tita. Veliki političari, funkcioneri, diplomate i u ovoj zgradi ne može baš svako da ima stan. Kada sam ga kupila, bilo mi je bitno da imam parking mesto jer je ovo centar Beograda. Prethodna vlasnica je žena koja je bila najpoznatija hemičarka za vreme Tita. Neću je imenovati, jer će svi znati ko je. Blagosiljala me je i rekla mi je da želi da mi ćerka toliko uspe u životu da nadmaši svoju majku na svakom polju – napominje Jovana za “Super TV”, a onda otkriva plan renoviranja stana.

Foto:E-stock

– Hodnik ću pretvoriti u spavaću sobu koja će biti moja, dok će u sobi preko puta biti ćerka Lea. Velika kuhinja mi ne treba, tako da ću napraviti od špajza prostoriju gde ću staviti firižider i razne kuhinjske elemente, čisto da bih mogla da pravim zdrave obroke. Imaću velike prozore kroz koje ću gledati na zgrade i piti šampanjac. Spavaća soba će biti strastvena, senzualna, ali i erotska. Zdrava erotika, kao Monika Beluči kada snima reklamu za “Dolce & Gabbanu”. Volim mešavinu španskog i italijanskog stila. U novoj sobi ću da vodim ljubav senzualno. Biće sve u bordo boji: krevet i zidovi, dok će na jednoj strani biti leopard tapeta. Volim sve što je ekstravagantno. Kada je ljubav u pitanju, mnogi misle da sam dominantna. Međutim, greše. Ja sam neko ko u ljubavi uvek voli da bude prava žena i da moj muškarac bude kralj – govorila je Jovana, a onda otkrila kako će izgledati toalet.

– Oduvek sam želela da imam kupatilo sa televizorom. Imaću hidromasažnu kadu sa zlatnim slavinama, dok će pločice biti leopard “Roberto Cavalli”. Kombinovaću sve sa najskupljim, zlatnim mermerom. Sa prozora iz dnevnog boravka ću da kontrolišem ko se sa kim švaleriše. I pratim ko vozi skupe automobile, a ko ne. Cela dnevna soba će biti zelena. Zašto zeleno? Privlači pare i zelena je moja omiljena boja. Zemljani tonovi, bikovski. Zelene fotelje i dvosed, kao i veliki televizori sa kojih ću da pratim sve programe na televiziji. Sve ljude koji mi budu važnu, zvaću kod mene kući – zaključila je voditeljka.

Najnovije fotografije pokazuju da je stan u renoviranju, te da ima tu još posla, ali verujemo da će Jovana ispuniti svoje želje, baš kako je rekla medijima u januaru mesecu.

U emisiji “Premijera Vikend-Specijal”, Jovana je otkrila:

–  Stan sam uzela na kredit, sve sam uložila. Sada živim samo da ga otplatim i živim na jednoj pozitivnoj nuli. Nikome ne dugujem, nikada nikom nisam ni tražila ništa, sve sam zaradila svojim radom. Niko ne stoji iza mene. U stanu ćemo živeti Lea i ja. Nikada se više neću udati ako ne nađem čoveka svog života, jer ja sam potpuno ostvarena žena. Moj kodeks je nikada oženjeni, sa njima mogu da se družim i sve sjajnom, ali za emotivni odnos ne. Ne volim muškrce koji ima ženu i devojku, takvi ruše državu. Ja sam uvek jedina, ne prva, već jedina. Ovo je moja soba i tu će biti tapeta lava, onako u mom fazonu. Vodiću ljubav ispod lava, dok ne pronađem pravog lava – nasmejala se voditeljka