EVO GDE BI MOGAO DA SE NALAZI UBICA: MUP Srbije oglasio se po pitanju hapšenja trojice saučesnika

 EVO GDE BI MOGAO DA SE NALAZI UBICA: MUP Srbije oglasio se po pitanju hapšenja trojice saučesnika

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković/Shutterstock/Društvene mreže

Policajac je u noći između subote i nedelje prišao stolu za kojim je sedeo čovek i nakon kraće rasprave počeo da ga tuče.

Policajac koji je osumnjičen za ubistvo sugrađanina uvek je u bekstvu, iako su se pojavile informacije da je uhapšen.

Lišeno slobode je troje njegovih pomagača, a prema nezvaničnim informacijama, jedna od njih je i devojka koja radi na graničnom prelazu. To je probudilo sumnju kod Pribojaca, da je osumnjičeni već prešao u neku od susednih država.

– Traže ga po Priboju i Prijepolju, a kod nas je mnogo divljih graničnih prelaza, pa je lako mogao da pređe u Bosnu i Hercegovinu ili u Crnu Goru. Prema onome što smo čuli priča se da je nelegalno prešao u blizinu Rudog, preko reke Uvac, saznaje se od jednog stanovnika Priboja.

Nesrećni ubijeni mladić je živeo sam jer su mu ranije preminuli roditelji, a njega će na večni put ispratiti rođedne sestre, stričevi i ostala rodbina.

U Priboju svi za njega imaju samo pohvalne reči, navodeći da je bio miran, pristojan i mladić za primer.

– (Njega) niko neće vratiti njegovoj porodici, to je ogroman gubitak. Nadamo se samo da će mladić koji ga je pretukao biti uhapšen i da će pravda bar na neki način biti zadovoljena. Svi smo čitali o onom dečku Jetmiru iz Crne Gore što je ubio devojku u Beogradu i pobegao preko granice. Nadamo se da ovo neće biti isti takav slučaj – dodali su sagovornici.

Policija u Prijepolju, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Užicu, uhapsili su troje ljudi, svi iz Priboja, zbog pomoći učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Oni se sumnjiče da su pomogli da pobegne nakon izvršenog krivičnog dela ubistvo, kada je u Priboju u ugostiteljskom objektu zadao više udaraca tridesetpetogodišnjem muškarcu koji je pao i, kako se sumnja, udario glavom o šank, a od zadobijenih povreda preminuo u bolnici u Priboju.