“ETO, JA SAM NJU PRETUKAO, SVE JE TAČNO…” Čeda Jovanović za medije otkrio detalje porodične drame

 “ETO, JA SAM NJU PRETUKAO, SVE JE TAČNO…” Čeda Jovanović za medije otkrio detalje porodične drame

Foto: Printscreen/Instagram

Čedomir Jovanović, lider LDP, priznao je za Kurir da se jutros u stanu na Novom Beogradu potukao sa suprugom Jelenom s kojom ima četvoro dece. Jovanović je, vidno uzrujan, rekao da nema šta više da kaže, da je sve istina i da “više ništa neće biti dobro”, te “da je to kraj”.

– A šta da kažem… Sve je tačno. Kažete da sam je pretukao? Da.Eto, ja sam nju pretukao. Ona je super, jedna divna supruga, divna majka.Ja sam za sve kriv… – kazao je u prvi mah Jovanović.

Na pitanje gde se trenutno nalazi, s obzirom na to da su mediji objavili da je supruga nasilje prijavila policiji, te da li je otišao u policijsku stanicu, Jovanović je rekao:

– Tu sam kod jednog prijatelja, otišao sam iz kuće…

Na pitanje da li to znači da je pobegao posle nasilja, Jovanović je kazao:

– Gde sam pobegao? Zašto bih pobegao…Kažete da me je prijavila policiji? Ne znam..Ako jeste, evo idem i ja odmah u policiju da se sam prijavim.

Lider LDP nije želeo da otkrije oko čega se posvađao sa suprugom.

– Mogu samo da vam kažem da smo se posvađali, nije važno zbog čega. Evo, napišite da sam ja za sve kriv, ona je sve u pravu. Šta drugo da kažem – rekao je Jovanović.

Upitan gde su bila deca u trenutku nasilja, kazao je da nikog nije bilo kod kuće, da su bili u školi, te da su Jelena i on bili sami u stanu.