“EROS RAMACOTI IZVODI RITUAL PRED KONCERT!” Otkriveni svi detalji iz bekstejdža!

 “EROS RAMACOTI IZVODI RITUAL PRED KONCERT!” Otkriveni svi detalji iz bekstejdža!

Italijanska zvezda Eros Ramacoti, sinoć je održao koncert u krcatoj prestoničkoj dvorani. Njegovi obožavaoci, koji su sa nestrpljenjem očekivali ovaj višečasovni spektakl su ga pozdravili ovacijama.

Ovaj virtuozni kantautor koji obara sve rekorde slušanosti može da se pohvali 35 godina dugom karijerom! Prodao je 70 miliona ploča, beleži preko dve milijarde strimova širom sveta i dalje nastavlja u velikom stilu. Za svoje obožavaoce širom sveta, pripremio je album pod nazivom “Battito infinito” koji je izašao sredinom septembra prošle godine. 

Aca Lukas
Foto: Youtube Printscreen/HYPE TV

Pevač Aca Lukas je imao tu čast i da i lično upozna Erosa, kao i da porazgovara sa kolegom pred koncert. Za portal “24sedam” Lukas je ispričao sve o upoznavanju sa Ramacotijem, ali i dao svoj sud o koncertu. 

– On je strašan muzičar, ima fantastičan bend, sve je bilo super. Organizacija je bila fenomenalna, sve je bilo na svetskom nivou – kaže Lukas. Aca je tom prilokom i otkrio jedan detalj koji je imao samo on prilike da vidi.

Eros Ramacoti
Foto: ATA images

– Tako je, prvi put smo se lično upoznali. Najviše mi se dopalo to što je tako neposredan i spontan, normalan čovek. Ima proceduru, neki ritual pred nastup. Inhalira se i čuva se, nije kao ja – izjavio je Lukas za pomenuti portal.