EMOTIVNO I TUŽNO: Željko OTKRIO DETALJE IZ SVLAČIONICE nakon bolnog poraza!

 EMOTIVNO I TUŽNO: Željko OTKRIO DETALJE IZ SVLAČIONICE nakon bolnog poraza!

Beogradski Partizan neće ostvariti ovosezonski san, do kog je bio jako blizu sa vođstvom od 2:0 u plej-of seriji protiv Real Madrida. Međutim, umesto crno-belog čuda ispisana je “kraljevska” istorija. Konkretnije utiske posle utakmice dao je Željko Obradović srpskim medijima.

Ne treba posebno praviti analizu, biti pametan, razumeti da smo igrali dva različita poluvremena. Igrali smo izvanredno prvo poluvreme. Na poluvremenu sam rekao da će Real uraditi sve. Probao sam na svakom tajm-autu da probudim ekipu. Imali smo problema u odbrani, veoma lake šuteve smo primali. Dosta lakih iz prodora. Čak i kada smo bili u najtežoj situaciji, bili smo u situaciji da izjednačimo. Bio je veoma dobar šut Kevina Pantera, ali nije ušla… Odigrao je kapitenski, vodio je celu utakmicu – rekao je Obradović. 

Smatra da su lične greške bile veliki problem danas. 

Smailagić je odigrao 9 minuta, Lesor je rano ušao u probleme, Dante je imao 4… Gubili smo defanzivne skokove. Utisak je da smo pomogli Realu, ali svakako čestitam protivniku. I ova utakmica je bila na jednu loptu, moglo je biti drugačije. Sve je ovo jedno veliko iskustvo za ono što je ispred nas. Igrači veoma emotivno reaguju na ovo, evo sad se vraćam iz svlačionice, igrači su tužni – rekao je Obradović i potom je sumirao sve do sada učinjeno u Evroligi:

Partizan se vratio u Evroligu, ima dosta razloga da budemo zadovoljni. Ostaje žal za 2:0, ali moramo da nađemo snage i da od petka počnemo pripreme za osvajanje ABA lige.  Partizan je tim i klub koji stalno treba da bude član Evrolige. Svi ste bili svedoci kakvu smo sliku poslali u svet. Nema kluba koji ne želi da igra u Areni. To je bio moj veliki cilj kad sam došao u Paritzan. Ponosan sam na sve što smo prikazali u Evroligi – završio je Obradović.