EMOTIVAN DOČEK U MADRIDU: Crno-bele sačekalo DOBRO POZNATO LICE! Usledio ZAGRLJAJ sa Željkom (FOTO)

 EMOTIVAN DOČEK U MADRIDU: Crno-bele sačekalo DOBRO POZNATO LICE! Usledio ZAGRLJAJ sa Željkom (FOTO)

Da je košarkaški klub Partizan jedna velika porodica, još jednom je danas dokazano. Oko 13 časova crno-beli su doputovali u Madrid gde će da pokušaju u sredu od 21:00 da dođu do nove pobede protiv Reala i izbore plasman na fajnal-for u Kaunas. A tamo…

U tim Partizana se vraća kapiten Kevin Panter posle suspenzije od dve utakmice, ali će crno-beli da budu oslabljeni za Aleksu Avramovića koji je doživeo tešku povredu u prvom susretu sa Realom u Beogradu.

Plejmejker se posle jednog skoka nezgodno dočekao na parket i tom prilikom polomio šaku leve ruke. Za njega je sezona završena, a opericiju je imao upravo u glavnom gradu Španije.

Tako da je Avramović danas dočekao svoje saigrače prilikom dolaska u Madrid, srdačno se pozdravio sa svima, što je još jedan pokazatelj fenomenalne atmosfere koju je Željko Obradović uspeo da nametne u crno-belom taboru.

Posebno emotivan susret Avramović je doživeo sa svojim trenerom koji ga je zagrlio svestan velikog hendikepa koji ima izostankom pouzdanog igrača.