EKSKLUZIVNO Mitar postaje otac po treći put! Supruga ispozirala sa stomakom, pa potvrdila: “Aca hoće još!”

 EKSKLUZIVNO Mitar postaje otac po treći put! Supruga ispozirala sa stomakom, pa potvrdila: “Aca hoće još!”

Foto: Instagram printscreen/mitrovic__kristina/MN Press

Aleksandar Mitrović opet postaje otac! Srpski reprezentativac i rekorder po broju golova u nacionalnom dresu će nakon sina i ćerke dobiti još jednog naslednika ili naslednicu, a dokaz je pružila njegova supruga Kristina koja je na Instagramu ispozirala sa trudničkim stomačićem u prvom planu.

Mitrović je prvo dete dobio 2016. godine, drugo 2017. i sada se sprema za treće slavlje u porodici. Kristina Mitrović je potvrdila da je u drugom stanju za naš portal.

Kristina Mitrović

Da, istina je, čekamo treće dete! Aca je bio presrećan kad sam mu saopštila lepe vesti i hoće još dece – rekla je kroz smeh ekskluzivno za Srbija Danas.

O detaljima nije želela da govori, iako roditelji već znaju i pol i ime za dete.

U novembru prošle godine popularni Mitar je po ko zna koji put postao heroj nacije kada je svojim golom u Portugalu odveo Srbiju na Svetsko prvenstvo, tako da sigurno ogroman broj čestitki neće izostati i fudbalska publika u našoj zemlji će još jednom izraziti lepe želje svom junaku.

Srpski as je stanovnik Londona od 2018. godine otkako igra za Fulam, a ove sezone je sa neverovatna 43 gola postavio rekord Čempionšipa i uveo svoj tim u Premijer ligu.