EKSKLUZIVNO! MILJANA KULIĆ SE UDAJE U SEPTEMBRU – Bebica i ona u nikad većoj ljubavi! Otkrila i da li rade na bebi

 EKSKLUZIVNO! MILJANA KULIĆ SE UDAJE U SEPTEMBRU – Bebica i ona u nikad većoj ljubavi! Otkrila i da li rade na bebi

U novom izdanju emisije “Između dve vatre“, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas u njenom stanu u Beogradu ugostila nas je Miljana Kulić.

Miljana je otvoreno govorila o sukobu njene majke Marije Kulić sa produkcijom kada su se javno “prepucavali” na Instagramu, pa je iznela detalje Marijine diskvalifikacije i zašto je uopšte do nje i došlo, budući da to nije bio Marijin izbor, kako Miljana kaže.

Pored toga, Miljana je govorila o svojoj ljubavi sa Nenadom Macanovićem Bebicom, pa nam ekskluzivno otkrila da planiraju venčanje u septembru.

– Bićete obavešteni blagovremeno, ai planiramo u septembru. – rekla nam je Miljana, pa otkrila da li rade na bebi, budući da zbog njene operacije i komplikacija nakon intervencije, ona nije smela da ostane u drugom stanju iz zdravstvenih razloga.

Između ostalog, Miljana je govorila i o planovima u budućnosti, pa izričito naglasila da je definitivno završila sa rijaliti karijerom.

– Završila sam sa Zadrugom i rijaliti karijerom, planiram biznis da otvorim u Nišu i da obezbedim Željka, za to ću iskoristiti novac, koji je na sigurnom kod moje majke i potrošiće se na pravi način – rekla je ona.

KLIK OVDE ZA CELU EMISIJU SA MILJANOM KULIĆ

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.