EKSKLUZIVNA FOTOGRAFIJA LUKE BOJOVIĆA! Početak nove ere u srpskom podzemlju – više ništa neće biti isto

 EKSKLUZIVNA FOTOGRAFIJA LUKE BOJOVIĆA! Početak nove ere u srpskom podzemlju – više ništa neće biti isto

Foto: Youtube/Printscreen/B92

Kao bomba odjeknula je vest da se Luka Bojović vraća u Srbiju. O tome se nagađalo danima, a večeras se to konačno i dogodilo. Nakon decenije provedene iza rešetaka, sin legende srpske prestonice stigao je u Beograd.

Za ovih deset godina, koliko se nalazio u španskom zatvoru, ostao je bez mnogih dragih ljudi. Neki su ubijeni u surovim obračunima, dok su neki od njih preminuli. I upravo zato su bile pojačane mere bezbednosti – iako je zvanično slobodan čovek, ugrožena mu je sigurnost.

Bojović je na sebi imao sivi kačket i crnu kožnu jaknu. Kako se vidi na fotografiji, potpuno je promenio lični opis. Naime, sada ima mnogo kraću kosu i mršaviji je 20ak kilograma.

Foto. Informer

Podsetimo, Bojović je danas oko 16.45 sati iz zatvora sproveden u pratnji policije na aerodrom u Madridu. Ekonomskom klasom, redovnom linijom za Beograd, na Aerodrom Nikola Tesla stigao je oko 20.18 sati.

Bojović u Španiji osuđen na zatvorsku kaznu od 18 godina zatvora zbog organizovanog kriminala. Za falsifikovanje isprava izrečena mu je kazna od tri godine zatvora, za zločinačko udruživanje pet, a za posedovanje oružja deset godina zatvora.

Bojović se u zatvoru nalazi od 9. februara 2012. godine kada je uhapšen u Valensiji.

Pročitaj još

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *