Dvostruki prelom umalo BIO FATALAN PO Zoricu Marković: Oglasila se pevačica nakon STRAŠNE NEZGODE

 Dvostruki prelom umalo BIO FATALAN PO Zoricu Marković: Oglasila se pevačica nakon STRAŠNE NEZGODE

Bivši suprug pevačice Zorice Marković, Braca Zatezalo sahranjen je juče na beograskom groblju Lešće. Njegovi najmiliji okupili su se nakon 10 časova, te ga je tužna povorka ispratila na večni počinak.

Pevačica je među prvima stigla na groblje u crnini i gipsom na ruci, a u jednom trenutku joj je čak i pozlilo. Ekipa portala Srbija Danas je posvetila posebnu pažnju ovom detalju, te smo pozvali pevačicu kako bismo saznali kako se oseća.

Zorica Marković
Foto: ATA images

Zorice, primite iskreno saučešće od naše ekipe. Primetili smo detalj koji nas je zabrinuo – gips na Vašoj ruci. Kako ste i šta se desilo?

– Za reprizu Nove godine trebala sam da pevam žurku u “Eliti” na sat vremena, a nakon toga sam trebala da pevam u “Princu” na hipodromu jer sam pravila promociju za reprizu. Bilo je puno i imala sam obavezu na dva mesta i žurila sam. Onaj put ispred moje kuće kome znam svaki kamen, svaki pedalj… ulazeći u kola sam se saplela kao da me je neko bacio ili katapultirao! Slomila sam ruku na dva mesta. Baš, baš je veliki lom i nije uopšte naivan, ali me je sin zadržao, inače bi mi glava prsla kao lubenica! Tako da sam za dlaku izbegla operaciju o zahvalila bih se svim doktorima na Banjici, dobro su ti namestili. Nosim gips već 4 nedelje i nosiću još tri, dok to ne zaraste kako treba. Posle toga mi sleduje fizikalna terapija, a mnogi su me uplašili da to boli. Ja sam i gore stvari preživela, ali je ovo toliko grozno, bolno, dosadno i nezgodno… da mi je neko pričao, ne bih mu verovala. 

Zorica Marković
Foto: ATA images

Malo je nejasno po snimcima, da li je desna ili leva ruka u pitanju?

– Leva je u pitanju, ali svejedno je užasno. Ne samo da boli, nego nemam poziciju da se namestim. Plašim se da ću cimnuti dok spavam, drži jednom – drugom miruj… ja nisam statična, ne mogu da se obučem, moje tuširanje je smejurija. To je nešto iz žablje perspektive… odvratno! Ne znam, prvi put mi se dogodilo, ali kad nešto hoće da bude – to onda bude. Nemam kud, ćutim i trpim. Meni je toliko dosadno i smorno. Baš se nerviram… mada, moglo je da bude i gore. 

Zorica Marković
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Imate li pomoć u kući, da li Vam neko pomaže u ovom periodu?

– Ima, sa svih strana dolaze, gledaju me… ali ja nisam osoba koja to tek tako podnosi. Naviknuta sam da radim, da sam aktivna. Ja sam neko ko sve sam može i hoće. Međutim, sada ne mogu sama i postala sam statična. To me jako nervira i izjeda! Te sedim, te mirujem, te poturam jastuke… šta je tu je, neću previše da kukam, jaka sam!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/M.Đorđević