DVA “SITNA” KRIMINALCA I DVA BRUTALNA UBISTVA! Jeziva sličnost: likvidacija Žižića odrađena po ovom receptu (FOTO)

 DVA “SITNA” KRIMINALCA I DVA BRUTALNA UBISTVA! Jeziva sličnost: likvidacija Žižića odrađena po ovom receptu (FOTO)

Foto: Printscreen/TV Pink

Dva “sitna” kriminalca iz Кraljeva. Dva brutalna, po svemu deluje, naručena ubistva. Dva muškarca koja su, tako izgleda, preko noći odlučila da život “običnog” prestupnika i čoveka vezanog za narkotike zamene za ulogu “profi” ubice. Mnogo je sličnosti između načina na koji su likvidirani Aleksandar Šarac oktobra 2020. godine i Luka Žižić 28. aprila 2022.

Mnogo je sličnosti i između Lazara Ilića, koji je osumnjičen za ubistvo Šarca, inače nesuđene žrtve Veljka Belivuka i njegovog klana, i Stefana Milašinovića, koji je u četvrtak uhapšen zbog sumnje da je ubio Žižića.

OBOJICU ODAO DNК TRAG

Sličan je i način na koji je utvrđeno da su Ilić i Milašinović izvršili ova ubistva. I jednog i drugog je odao DNК trag. Ilić je prilikom ubistva Šarca, koje se odigralo na parkingu tržnog centra “Ušće”, nosio hiruršku masku, kačket i narandžastu jaknu.

Milašinović je ušetao u Žižićev kafić “Ritual” noseći na licu hiruršku masku, kačket i radničko odelo. I jedan i drugi su sa vrlo malo godina evidentirani po velikom broju počinjenih krivičnih dela, ali su uglavnom to bila sitnija dela… I dok se čeka da Ilić bude izručen Srbiji, pošto je trenutno u zatvoru u Crnoj Gori zbog sumnje da je u Budvi planirao atentat na Marka Ljubišu Кana, visokopozicioniranog “škaljarca” i prijatelja Luke Bojovića, Milašinović se našao iza rešetaka nekoliko dana posle ubistva Žižića. Na jučerašnjem saslušanju u tužilaštvu on se branio ćutanjem zbog optužbi da je Žižića ubio na podmukao način.

Izvor: Objektiv.rs