DUŠKO SE NIJE POJAVIO NA KARLEUŠINOM ROĐENDANU! Fudbaler za vreme proslave bio sa ovom pevačicom (FOTO)

 DUŠKO SE NIJE POJAVIO NA KARLEUŠINOM ROĐENDANU! Fudbaler za vreme proslave bio sa ovom pevačicom (FOTO)

Foto: Srbija Danas

Jelena Karleuša uzburkala je javnost prošle nedelje kada je izašla “Alfa” i izazvala burne reakcije publike. Veliko iznenađenje za sve bila je najava još jednog albuma pod nazivom “Omega” za koji je planiran da izađe krajem avgusta.

Dani slavlja se za JK tu ne završavaju, ona je sinoć proslavila 45. rođendan u svojoj luksuznoj vili na Dedinju sa porodicom i bliskim prijateljima.

Jelena Karleuša
Foto: Srbija Danas

Izgleda da vanzemaljska manija ne prestaje, pa je tako i njen stajling bio u skladu sa tematikom, ali i preostala dekoracija.

Jelena Karleuša
Foto: Instagram/karleusastar

Rođendanskoj žurki prisustvovali su najbliži, a prisustvo njenog supruga, fudbalera Duška Tošića, izostalo je ovog puta. Iako nije u tolikoj meri aktivan na društvnim mrežama, susret s ovom folk divom nije mogao da ne podeli s pratiocima.

– Ono kad slučajno naletiš na drage ljude! – napisala je Dragana Mirković u objavi koju je Duško ripostovao na svom nalogu.

Dragana Mirković i Duško Tošić
Foto: Instagram/dragana_mirkovic

Da se podsetimo, Jelena je prošlog leta objavila da se razvodi od Duška.

– Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi sebe kao deo naše porodice. Tehničko-pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. Sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni.

 Tošić potom nije komentarisao ovu objavu, a oni su ostali u braku i nakon svega. Kako je Jelena pojasnila u emisiji “Prvi red” krajem godine, ona je saopštenjem o razvodu želela da “kazni” supruga nakon što ju je naljutio. 

– Duško Tošić me je iznervirao pa sam morala da ga kaznim jednim postom, ali nismo se razveli. Papirološki se nismo razveli i živimo u istoj kući i dalje. Specifični su odnosi, ne znam kako da se izrazim, a da me opet ne pozove njegov advokat. Tužno je to što uopšte pominjem njegovog advokata, ali reći ću jednu veliku istinu i tu ću staviti tačku. Duškov život nema smisla bez mene. To je jedna velika istina. On ne postoji bez mene – rekla je pevačica.