“DUŠA ME BOLI ZBOG NJE” U šiblju pronađeno beživotno telo žene – Smilja nestala pre mesec dana, njena ćerka otkrila detalje

 “DUŠA ME BOLI ZBOG NJE” U šiblju pronađeno beživotno telo žene – Smilja nestala pre mesec dana, njena ćerka otkrila detalje

Beživotno telo Smilje Janjić (65) iz sela Kruševa Glava, za kojom se tragalo tačno mesec dana, pronađeno je danas u Poljanici, potvrdila je njena ćerka, Dragana Janjić.

U ataru sela Gradnja na području Poljanice, na nepristupačnom terenu primećeno je telo žene.

– Mamu je pronašla Sunčica Jovanović iz sela Dupeljevo, u nekom šiblju i granju. Žena se vraćala sa slave i primetila je u trnju kosu i odelo i nije smela da priđe, kada je shvatila da je telo, pozvala je policiju – kroz suze navodi ćerka.

Kako dodaje, obducent joj je rekao da obdukcija nije neophodna.

– Lekar mi je rekao da je sve lepo pregledao, ali da nema sumnjivih tragova. Mama je imala kataraktu, pa je verovatno lutala, upala tamo i eto kako završila. Duša me boli zbog nje, otišla je prerano – navodi neutešna ćerka.

Kako dodaje, sahrana njene mame, biće sutra, u utorak.

– Sutra ćemo je sahraniti da na miru počiva. Želela sam da je sve ovo samo ružan san i da moja majka opet bude sa mnom. Molila sam Boga svaki čas za nju, da je nađemo u životu i da se opet rodim i budem u njenom zagrljaju – zaključuje potresena ćerka.

Podsetimo, baka Smilja Janjić nestala je kada je pošla da vrati krave sa ispaše. Pre mesec dana, 22. oktobra, policiji je prijavljen njen nestanak.

Pročitaj još

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *