“ĐUBRE JEDNO!” Anđela doživela slom usred emisije zbog afere sa Mensurom – “Samo za mene priznaje, a o drugima ćuti!”

 “ĐUBRE JEDNO!” Anđela doživela slom usred emisije zbog afere sa Mensurom – “Samo za mene priznaje, a o drugima ćuti!”

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Na samom kraju sinoćnje emisije “Da li sa Dalilom”, Anđeli Đuričić je doslovno krenula “para na uši” i to samo zbog jednog pitanja. 

Voditelji Dalila Dragojević i Milan Milošević želeli su da čuju njen komentar na priču koja se priča već nekoliko meseci, a tiče se njenog odnosa sa nekadašnjim zadrugarom Mensurom Ajdarpašićem. 

– Mensur Ajdapašić je neko ko je tebe Anđela uvek hvalio u rijalitiju, uvek je govorio da si ti najmoralnija, najčasnija, da bi tebe ženio i vodio kući u Crnu Goru. Međutim, on je pre izvesnog vremena izjavio da je spavao sa tobom i citiram “da si ti nešto najpoganije što je on video i upoznao u svom životu”, te da se kaje za svaku lepu reč koju je za tebe rekao. Da li je istina da ste bili u šemi? – upitala je Dalila, i zatekla Anđelu.

Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić
Foto: Youtube Printscreen/HYPE TV

– Sad ovo prvi put čujem zaista… Naravno da nije istina da smo imali aferu, apsolutno demantujem. Mi se jesmo dopisivali, čuli smo se, ali nikada nije bilo ništa. Mensur koji nikada ne priča s kim je bio, eto sad je odlučio da napravi izuzetak. Mensur je neko ko je mene jako razočarao, prvo kad sam čula da je promenio mišljenje o meni zato što sam se ja zaljubila u nekog kao što je Zvezdan. Ovo što je izgovorio je jedna velika sramota, i sad mu se javno obraćam, da je jedno ozbiljno đubre i odron. Pokazao je da je nula od muškarca kada može da izjavi tako nešto za devojku koju ni prstom nije pipnuo. 

Mensur Ajdarpašić
Foto: Instagram printscreen/mensssur

Detaljnije pogledajte na snimku ispod teksta: 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.